5029

Univerzalno čistilo Shadazzle

19,90€

Shadazzle je izjemno, naravno čistilo za čiščenje vseh trdih površin. Z njim boste brez težav odstranili umazanijo v kuhinji, kopalnici, garaži, na vrtu in pri avtomobilu.

Univerzalno čistilo Shadazzle! Tudi za tisto res trdovratno umazanijo, kot so zažgani ostanki hrane na štedilniku, ki jih je skoraj nemogoče očistiti. Ampak s Shadazzle samo zmočite, podrgnete in obrišete. In štedilnik je kot nov.

Odličen je za mikrovalovke in notranjost pečic. Shadazzle je idealen tudi za obnavljanje srebrnine, nakita, posode in drugih stvari. Uporabite ga lahko zunaj za vrtno pohištvo, ali za to, da se bodo platišča na avtomobilu spet svetila.

Skrivnost je varna, zmogljiva bela glina, ki odstrani zažgano umazanijo in madeže s praktično vsake trde površine.

Zakaj bi zapravljali za običajna čistila in uporabljali zdravju škodljive kemikalije? Ali ni škoda denarja in vašega zdravja? Z njim boste prihranili tudi čas, vaš dom pa bo čist kot še nikoli.

DARILO: Gobica za čiščenje.

Univerzalno čistilo shadazzle

POSEBNA PONUDBA: Za ceno enega boste prejeli kar dve pakiranji univerzalnega čistila Shadazzle!

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Univerzalno čistilo Shadazzle”

19,90€ Dodaj v košarico