26 %

Univerzalna ključa

26,90€ 19,90€

Pravo orodje za vsakega moškega in mojstra! Nikoli več ne boste živčno iskali pravega orodja, saj vse kar potrebujete, je tu! Komplet dveh ključev, ki bodo kos vsem vrstam vijakov in matic!

  • Mali univerzalni ključ ima dve glave in je primeren za drobne vijake od 08 do 14 mm.
  • Srednja glava je prilagojena za razpon velikosti od 16 do 22 mm
  • Velik ključ se uporablja za vijake od 24 pa vse do 32 mm.

Univerzalna ključa – Od danes naprej je vse kar potrebujete sta le ta dva univerzalna ključa!

Univerzalna ključa – Prihranite čas in prostor – odvrzite nepotrebno šaro, saj ta dva ključa z lahkoto nadomestita stare in ogromne zaboje polne ključev, med katerimi pa nikoli ne najdete pravega, mar ne?

Nova tehnologija omogoča, da s tema dvema ključema lahko zatezate ali pa odvijate standardne matice, vijake, cevi … Raznih velikosti in oblik! Tesno se prilegata in enostavna sta za uporabo. Idealna sta za vse vrste opravil – od mehaničnih do vodo inštalaterskih, mizarskih in še bi lahko naštevali. Ker sta tako majhna in ne zavzemata veliko prostora, ju lahko vedno nosite s seboj in vaše življenje bo veliko bolj enostavno.

 

 

Univerzalna ključa

V paketu boste dobili 2 univerzalna ključa, s skupaj tremi glavami za vijake raznih velikosti od 08 do 32 mm.

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

 

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Univerzalna ključa”

26,90€ 19,90€ Dodaj v košarico