10193

Termo posoda Biolux

39,90€

Termo posoda za hrano Biolux

Okusna topla hrana kjerkoli – to vam zdaj omogoča termo grelna posoda Biolux. Samo priklopite jo na elektriko in uživajte v slastnem, zdravem obroku, ki ste si ga pripravili doma.

Termo posoda za hrano Biolux!

Ko doma skuhate slastno jed, jo zdaj lahko vzamete tudi s seboj v službo ali na potovanje. To vam omogoča praktična Biolux termo posoda. Z njo boste lahko kjerkoli uživali v toplem obroku, saj vam vgrajen grelec omogoča, da jo priklopite na elektriko in pogrejete hrano v njej.

Biolux termo posodo sestavljata dva ločena dela s prostornino enega litra. Ko si zaželite tople hrane, jo samo priklopite na elektriko, odprete odprtino za paro in termo posoda je že pripravljena, da segreje vaše kosilo in ga ohrani toplega. Nato samo še vzamete žlico iz praktičnega držala in zajamete dobrote. Topla hrana je fantastičnega okusa. In vsak dan lahko pripravite in vzamete s seboj kaj drugega.
Z Biolux termo posodo imate s seboj vedno svežo, zdravo hrano. Z njo ste neodvisni. Jeste lahko kjerkoli in kadarkoli si zaželite. V službi, na potovanju, v šoli … kjerkoli imate dostop do običajne električne vtičnice.

BREZPLAČNO DARILO: Poleg grelne Bioluxposode prejmete tudi posodo Cool Box, ki je nepogrešljiva za ohranjanje svežega sadja in hladnih dobrot.


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Termo posoda Biolux”

39,90€ Dodaj v košarico