74 %
3724

Terapevtski ovratnik Dr. HO

129,00€ 32,90€

Ublažite napetost v vratu, ramenih, sprostite mišice! Terapevtski ovratnik Dr. HO pomaga pri sproščanju vratnih mišic, zmanjševanju pritiska na boleče vretence v vratu, popravlja držo in na tak način izboljšuje tudi pretok krvi v vratu!

Zaživite življenje brez bolečin!

terapevtski ovratnik dr. ho

Terapevtski ovratnik – Nepravilna drža, dolgotrajno sedenje, slab položaj med spanjem, poškodbe, stres … Vse to so dejavniki, ki nam povzročajo napetost in bolečine v vratu in ramenih! Povprečna teža naše glave je od 4.5 do 5.5 kilograma, kar pomeni, da so naše vratne mišice kar precej obremenjene, saj prav z njihovo pomočjo držimo pokončno glavo.

Velikokrat imamo lahko občutek, da se nam je v vratu nekaj dobesedno zataknilo in takrat nam pomaga raztezanje vratnih mišic in ramen. To raztezanje izboljšuje mobilnost vratu in omogoča pravilnejšo, bolj vzravnano držo.

Naše vratne mišice so zelo pomembne in če so slabo mobilne ali pa če vretenca pritiskajo na žive in žile, se poslabša prekrvavitev glave, vrata in tok. Slabša prekrvavitev vratu lahko povzroča glavobole, slabost, bolečine, odrevenelost in hladen občutek rok.

Terapevtski ovratnik

Dr.Ho deluje s pomočjo zraka. Zagotavlja stalen pritisk in raztezanje ključnih točk vašega vrata in ramen. Terapevtski ovratnik Dr. Ho lahko nosite kjerkoli in kadarkoli. Raztezanje vrata, ki vam ga zagotavlja terapevtski ovratnik Dr. Ho je podobna metodam, ki jih uporabljajo kiropraktiki, maserji, zdravniki, fizioterapevti, strokovnjaki za akupunkturo, kot tudi športni maserji in fizioterapevti.

Od zdaj naprej si lahko tovrstno raztezanje vratnih mišic privoščite kar v udobju vašega doma in to brez da bi morali odšteti na stotine evrov!

Terapevtski ovratnik Dr. HO vam bo pomagal pri:

 • napetosti in togosti vratu in ramen
 • bolečinah v ramenih
 • bolečinah v vratu
 • ukleščenih vratnih vretencih
 • odrevenelosti, slabosti, občutku mrzlih rok
 • ukleščenih živcih, ki povzročajo boleči e
 • slabi drži
 • sindromu karpalenga kanala
 • poškodbah
 • vnetjih vezivnega tkiva

Rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika.

TEHNIČNE ZNAČILNOSTI

Pritisk zraka v ovratniku prilagajamo tako, da nam nudi čim večji občutek ugodja.

Naprava je popolnoma varna in enostavna za uporabo:

 1. balon zračne pumpe
 2. ventil za počasno spuščanje zraka
 3. glavni ventil za zrak
 4. ventil za zgornji prstan
 5. T-spojnica
 6. pritrdilni trak

Terapevtski ovratnik Dr. HO lahko pomaga pri lajšanju bolečin in napetosti v mišicah.

Ovratnik postavite okoli vratu, tako da je balon pumpice na vaši levi strani. Ovratnico pritrdite s pritrdilnim trakom. Potem se prepričajte, da je ventil za spuščanje zraka (nameščen je takoj nad balonom pumpe) dobro zaprt. (Če ni, zavijete v smeri urinega kazalca). Ovratnik napolnite z zrakom na želeno trdnost in potem potisnite zaklop v zračno cev, tako, da ne bo zrak začel uhajati.

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

 

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Terapevtski ovratnik Dr. HO”

129,00€ 32,90€ Dodaj v košarico