Sušeni paradižniki v ekstra d. oljčnem olju – 280g

8,54€

Na južnem soncu sušene polovičke naravno pridelanih paradižnikov vložene v ekstra deviško oljčno olje maQfino v družbi kaper in česna.  Sestavine: sušeni paradižniki, ekstra deviško ol jčno olje, vinski kis, kapre, česen, sol. Brez konzervansov. Neto količina 280g

Categories: ,

Sušeni paradižniki v ekstra deviškem oljčnem olju

Sušeni paradižnki – Na južnem soncu sušene polovičke naravno pridelanih paradižnikov vložene v ekstra deviško oljčno olje maQfino v družbi kaper in česna … naravni okusi ki poživijo vsako jed. Uporabimo jih same ali v kombinaciji z ekstra deviškim oljčnim oljem maQfino v katerem so vloženi. Pašejo v razne solate, testenine, rižote, kot osnova za omake,.. namig; poskusite jih s polent

Sušeni paradižniki maQfino

Naravno pridelana zelenjava vložena v ekstra deviško oljčno olje prve kvalitete izpod rok delavnih kmetov iz Puglie.

 


Ideja za recept

Namaz iz sušenih paradižnikov in sira mascarpone

Bi radi svoje goste navdušili z neverjetno okusnim namazom, zaradi katerega si bodo obliznili prste? Predlagamo vam, da naredite krasen namaz in sušenih paradižnikov maQfino in sira mascarpone. Da, prav ste prebrali – mascarpone ni primeren le za slaščice, lahko ga uporabimo pri raznih receptih. Ta recept je zelo okusen in zelo enostaven. Potrebujete le: mikser ali kuhinjski robot, 250 g sira maskarpone, žefraniko, sol, poper in seveda posušene paradižnike – 100 g. Vse skupaj dobro zmiksate in namaz je pripravljen! Zraven si lahko privoščite žlahtno kapljico – predlagamo briško Rebulo.


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sušeni paradižniki v ekstra d. oljčnem olju – 280g”

8,54€ Dodaj v košarico