60
60
60
60
60
60
60
, , , ,

Športna torbica za telefon – fitnes trak


Primerjaj

Športna torbica za telefon (fitnes trak) primerna za hranjenje telefona med tekom ali drugo vadbo. Ohranja vse funkcije telefona, ima odprtino za slušalke in predalček za ključ.

5,90 14,90

Počisti

Športna torbica za telefon je primerna za telefone velikosti do 4.7”. Fitnes trak je primeren za različne športne aktivnosti, kot so tek, kolesarjenje, fitnes in mnoge druge.

Nudi povečano odpornost proti potu in omogoča vse funkcije mobilnika. Ponaša se z nastavljivim paskom na ježka, ki je zelo prilagodljiv in nastavljiv. Narejen je iz trpežnega in kakovostnega materiala. Je popolnoma varna za telefon in ga ne poškoduje.

Športna torbica za telefon

Športna torbica za telefon ima tudi manjši žepek za ključ. Zgoraj in spodaj (oboje na desni in levi) ima odprtine za slušalke ali druge priključke. Zato je primerna za vse modele in znamke telefonov. Kjer se športna torbica za telefon stika s kožo, je narejena iz mehkega in prijetnega materiala, ki pa ne drsi, saj je nekoliko elastičen.

S fitnes trakom se lahko odpravite brezskrbno v gozd ali na kolesarjenje, rolanje in podobno. Pomembno je imeti vedno s seboj telefon, da lahko pokličemo pomoč v primeru nezgode. S torbico boste imeli vedno telefon s seboj in obenem proste roke, da se lahko posvetite vadbi. Primeren tudi za sprehajanje psov, saj imamo proste roke za držanje povodca, metanje žogic ali igro!


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!