4839

Smoothie Express Mixer

49,90

Privoščite si vaš zdrav obrok sadja in vitaminov vsak dan – vendar ni vam ga potrebno jesti, le popijte ga!

Smoothie express mixer – Privoščite si vaš zdrav obrok sadja in vitaminov vsak dan – vendar ni vam ga potrebno jesti, le popijte ga!

Smoothiji so zadnji trend zdravega načina življenja. Vsebujejo cele sadeže, ki smo jih zmiksali v gost sok. Sadni sokovi so zelo kremasti, kljub temu pa obdržijo svojo tekočo osnovo. Zdrav smoothie ne vsebuje dodatkov in je narejen izključno iz svežega sadja. Idealni so za vsakogar, ki nima časa zaužiti dovolj svežega sadja in zelenjave. Pitje vašega dnevnega odmerka vitaminov je hitreje kakor lupljenje in kuhanje korenja.

Doma narejeni smoothiji niso samo odličnega okusa, so tudi izredno zdravi, predvsem če so narejeni iz ekološko pridelanega sadja in zelenjave. Poletje je idealen letni čas za uživanje smoothijev, saj imamo na voljo veliko izbiro svežega sadja. Jagode podarijo smoothijem čudovito aromo in barvo, v katerih uživajo predvsem otroci. Pozimi pa le uporabite eksotično sadje, kot je ananas in mango, ki dodajo nežen priokus domačim jabolkam in hruškam. Poskusite in odkrijte vam najljubšo smoothie mešanico. V nadaljevanju boste odkrili nekaj odličnih smoothie receptov.

Smoothie express mixer

Brez konzervansov – Brez dodanega sladkorja – Brez dodatkov

Prenesite priročnik z recepti za slastne smoothije: Smoothie Recepti.

Komplet Smoothie Mixer Express:

  • 1x Smoothie Express mixer
  • 1x velik kozarec za smoothije
  • 1x majhen kozarec za smoothije
  • 1x kozarec za čiščenje
  • 1x pladenj
  • 3x silikonski pokrov za kozarec z nastavkom za pitje smoothijev
  • navodila za uporabo

 

Tehnični podatki:
– NAPETOST: 230V
– FREKVENCA: 50 Hz
– MOČ: 300 W

Garancija 1 leto.

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smoothie Express Mixer”

49,90Dodaj v košarico