50 %
6056

Smoketronic elektronska cigareta

59,90€ 29,90€

Elektronska cigareta Smoketronic.

Elektronska cigareta Smoketronic je navzven videti kot prava cigareta. A ne samo to – tudi njen okus in občutek med kajenjem sta enaka kot pri običajni cigareti.

 

Ni na zalogi

smoketronic-elektronska-cigareta- (1)Smoketronic Elektronska cigareta  je navzven videti kot prava cigareta. A ne samo to – tudi njen okus in občutek med kajenjem sta enaka kot pri običajni cigareti.

Ob vdihu se konica elektronske cigarete Smoketronic obarva rdeče, ob izdihu pa ustvari dim (atomizirano paro). En filter elektronske cigarete je enakovreden dvajsetim običajnim cigaretom, celoten paket pa nadomesti kar 200 klasičnih cigaret.

Vrhunska elektronska cigareta Smoketronic ne vsebuje nikotina, katrana in neprijetnih vonjav, pri njenem kajenju pa ne nastaja pepel. Ker je nemoteča za okolico, jo torej lahko uporabljate tudi tam, kjer je kajenje sicer nezaželeno.

Elektronska cigareta je tudi odličen pripomoček za odvajanje od kajenja. Raziskave so pokazale, da so elektronske cigarete pri ljudeh, ki se želijo odvaditi kajenja, enako ali celo bolj učinkovite kot nikotinski obliži. Raziskava univerze v Aucklandu je pokazala, da je kar 57 odstotkov kadilcev, ki so začeli uporabljati elektronsko cigareto, prepolovilo število dnevno pokajenih cigaret.

Smoketronic Elektronska cigareta  je navzven videti kot prava cigareta. A ne samo to – tudi njen okus in občutek med kajenjem sta enaka kot pri običajni cigareti.

Komplet elektronske cigarete Smoketronic vsebuje:

  • 1 elektronsko cigareto
  • 10 nadomestnih filtrov
  • baterija
  • Baterijsko napajanje

Smoketronic Elektronska cigareta

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Smoketronic elektronska cigareta”

59,90€ 29,90€ Preberi več