78 %

Slovenska kronika XX. stoletja 1941-1995

112,25€ 24,90€

Slovenska kronika prinaša tisto obliko zgodovinopisja, ki jo doslej na Slovenskem v takšnih razsežjih še ni bilo. Je torej temeljno delo, ki z značilnimi časovnimi pojavi in dogodki osvetljuje slovensko pot iz narodne zapostavljenosti do nacionalne samozavesti v lastni državi suverenega položaja med drugimi evropskimi nacijami.

Urejanje: Marjan Drnovšek, Drago Bajt
Fotografije: Marjan Paternoster

Založba: Nova revija, 1997

trda vezava, 598 str.
Mere: 30,5×25 cm, 2735 g

****** Krasna IDEJA ZA DARILO ******

Slovenska kronika XX. stoletja 1945 – 1995 zaobjema obdobje, ki gre od konca druge svetovne vojne vse do leta 1995. Knjiga vsebuje ogromno število fotografij, ilustracij in tabel. Izčrpen in res izjemen skok v preteklost.

Slovenska kronika

primerna tudi za darilo!

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Slovenska kronika XX. stoletja 1941-1995”

112,25€ 24,90€ Dodaj v košarico