25 %
4818

Wonder White Sistem za beljenje zob

39,90€ 29,90€

Želite imeti lep, sijoč in privlačen nasmeh? Z izdelkom za beljenje zob Velform Wonder White si ga lahko pričarate. S pomočjo Velform Wonder White – profesionalno zasnovanim sistemom za beljenje zob – bodo vaši zobje bolj beli v le nekaj dneh.

Wonder White Sistem za beljenje zob – Ne glede na to, ali ste s prijatelji ali v službi, lep nasmeh je vedno privlačen.

Velform Wonder White je hitra, enostavna in cenovno dostopna rešitev za obarvane zobe. Zasnovan je za varno, nežno in učinkovito beljenje zob in odstranjevanje madežev, pri čemer za razliko od nekaterih drugih izdelkov ne povzroča povečane občutljivosti zob.

Wonder White

nanesete ga v samo 30 sekundah – enostavno kot ščetkanje zob. Že v nekaj sekundah po nanosu začne delovati. Dan za dnem, teden za tednom bodo tako vaši zobje bolj beli in svetlejši.

 

  • Sestavine: AQUA, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., MENTHOL, PVP, HYDROGEN PREOXIDE, XANTHAM GUM, SODIUM MONOFLUOROPHOSPHATE, SODIUM SACCHARIN, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID.
  • Proizvedeno v EU

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

 

 

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wonder White Sistem za beljenje zob”

39,90€ 29,90€ Dodaj v košarico