Set za sir Cuisine Elegance

17,90€

Set za sir Cuisine Elegance
Šest-delni set za sir vrhunske kvalitete Cuisine Elegance je namenjen rezanju vseh vrst sira. Izdelan iz vrhunskega in zelo vzdržljivega materiala, primeren tudi kot darilo.

set za sirSet za sir Cuisine Elegance

Če ste ljubitelji sira, dobro veste, da je način rezanja in serviranja sira izjemnega pomena. Kaj je boljšega od lepo in predvsem pravilno narezanega in serviranega sira in kozarčka žlahtne kapljice? Kar predstavljajte si, da dobite nenapovedane obiske in edina stvar, ki jo imate v hladilniku je pač sir. S tem enkratnim setom za sir Cuisine Elegance ga boste narezali in servirali tako, da bodo vaši gostje ostali odprtih ust.

Sir je zdrav!

Sir je izjemno zdravo in hranilno živilo, ki ne bi smelo manjkati v naši prehrani. Če želite živeti zdravo življenje, se nikar ne izogibajte siru. Številne raziskave so namreč pokazale, da je to živilo zdravo in koristno za telo. Krepi namreč zobe, lajša tegobe v nosečnosti in med menstruacijo, lepša kožo in ščiti pred rakavimi obolenji.

Ta krasen set za sir, prestižne znamke Cuisine Elegance vsebuje:

  • stekleno desko za sir (20x24cm) z nedrsečo podlago
  • leseno stojalo, ki ima vgrajene magnete za nože
  • 3 nože +1 vilice za sir

Šestdelni set za sir znamke Cuisine Elegance je lahko tudi fantastično darilo za vaše prijatelje ali družino. Z njim res ne morete zgrešiti.

 

OBIŠČITE NAS!

 

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Set za sir Cuisine Elegance”

17,90€ Dodaj v košarico