79 %

Set profesionalnih nožev

89,00€ 19,00€

V kompletu boste dobili kar 5 visokokvalitetnih profesionalnih nožev:

  • Nož za kruh
  • Nož za seklanje
  • Nož za meso
  • Nož za zrezke
  • Nož za lupljenje

Set profesionalnih nožev – Cena enega takega noža v prosti prodaji znaša vsaj od 20 do 25 evrov, kar pomeni,  da bi tak komplet plačali vsaj 100 evrov!

V naši ponudbi pa dobite vseh tej pet nožev za le 19 evrov!!!

Set profesionalnih nožev

Naročite teh pet profesionalnih nožev, s katerimi boste z lahkoto rezali meso, ribo, zelenjavo, sadje in celo zamrznjeno hrano! Te nože odlikuje zelo vzdržljivo rezilo, ki s časom ne zgublja ostrine in se z lahkoto vzdržuje.

Ročaji teh nožev so anatomsko oblikovani, kar pomeni, da se z lahkoto uprabljajo in rezanje z njimi postane čisto pravi užitek!

Uživajte v pripravi kot pravi vrhuski šef!

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Set profesionalnih nožev”

89,00€ 19,00€ Dodaj v košarico