10562

Sesekljanček iz bučk in ekstra deviškega olja

7,67€

Nežnemu okusu sesekljanih bučk, ročno pobranih na apulijskih kmetijah južne Italije je dodana bazilika. Oplemenitena z domačim vinskim kisom in mediteransko soljo, namočena v ekstra deviško oljčno olje maQfino. Sestavine: bučke, bazilika, ekstra deviško oljčno olje, vinski kis,  sol. Brez konzervansov. Neto količina: 180g

Sesekljanček iz bučk je res odličen namig za oplemenitev brusket, popečenega kruhka, tortilj ali kot omaka testeninam in rižu. Zakaj bi te krasne plodove narave, ki razvajajo naše brbončice uživali le poleti? NajNakupi.si in maQfino vam ponujata izbrano zelenjavo s fantastičnimi začimbami, ki vas bo več kot navdušila. Sesekljanček iz bučk z dodatkom bazilike, začimb in ekstra deviškega oljčnega olja je prava poslastica. Privoščite si odlične mediteranske jedi in uživajte v enkratnih dobrotah iz juga Italije.


Ideja za hiter recept

Sesekljanček iz bučk in bazilike je kot zanalašč za začetek res nepozabnega večera. Lahko ga ponudite na popečenih kruhkih, skupaj z aperitivom. K sesekljančku iz bučk in bazilike maQfino se prileže dobra kapljica, predlagamo briško Rebulo, ki bo s svojim nežnim okusom še bolj opelemnitila že tako vrhunsko jed!


Sesekljanček iz bučk

Je še eden od mnogih vrhunskih proizvodov, ki nam jih ponuja blagovna znamka maQfino. Naravno pridelana zelenjava vložena v ekstra deviško oljčno olje prve kvalitete izpod rok delavnih kmetov iz Puglie.


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!


Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sesekljanček iz bučk in ekstra deviškega olja”

7,67€ Dodaj v košarico