-50%
, , , , , , ,

Serum s kolagenom – Face Complex


Primerjaj

Serum s kolagenom Face Complex je pravi zaveznik naše mladosti. Vsebuje kolagen, ki je glavna sestavina vezivnega tkiva in nepogrešljiv pri ohranjanju elastičnosti, prožnosti in čvrstosti naše kože. Sierum s kolagenom Face Complex bo tako pomagal, da bo vaša koža bolj sijoča, čvrstejša in da bo videti mladostnejša. Poleg tega bo tudi pomagal pri spodbujanju nastajanja kolagena v našem telesu. Serum s kolagenom Face Complex ne vsebuje konzervansov in parabenov ter je izdelan v Italiji. Neto količina: 100 ml.

 

19,90 39,90

Serum s kolagenom Face Complex

Kaj je kolagen?

Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu in gradnik sklepnega hrustanca, kože, nohtov in las. Po 20. letu se proces nastajanja kolagena v telesu upočasni, kar vpliva na krhkost nohtov, stanjšanje las in njihovo počasnejše obnavljanje ter seveda na staranje kože.

Priporočamo, da začnete z uporabo seruma s kolagenom Face Complex takoj ob prvih znakih staranja kože. Primeren je tudi mlajše, saj lahko bo uporaba seruma upočasnila staranje kože in mladostni videz se bo ohranil več časa. Serum s kolagenom ustvari tudi naravni ščit, ki zadržuje primerno navlaženost kože in s tem pomaga pri večji elastičnosti.

Uporaba: Serum s kolagenom Face Complex uporabimo dvakrat na dan, na dobro očiščeno in suho kožo. Kapnemo 5 kapljic na dlan in s prsti masiramo po obrazu, pod brado in po vratu … Skratka tam, kjer se pojavljajo prvi znaki povešenosti kožnega tkiva.

Aktivna sestavina: kolagen

SESTAVINE:

AQUA PENTYLENE GLYCOL CAPRILYL GLYCOL ETHULHEXYGLYCERIN SOLUBLE COLLAGEN CARBOMER TRIETHANOLAMINE


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Serum s kolagenom Face Complex je pravi zaveznik naše mladosti. Vsebuje kolagen, ki je glavna sestavina vezivnega tkiva in nepogrešljiv pri ohranjanju elastičnosti, prožnosti in čvrstosti naše kože. Sierum s kolagenom Face Complex bo tako pomagal, da bo vaša koža bolj sijoča, čvrstejša in da bo videti nedostojnejša. Poleg tega bo tudi pomagal pri spodbujanju nastajanja kolagena v našem telesu. Serum s kolagenom Face Complex ne vsebuje konzervansov in parabenov ter je izdelan v Italiji. Neto količina: 50 ml.

Morda vam bo prav tako všeč…