50
, , , , , , , ,

Serum s hialuronsko kislino – Face Complex


Primerjaj

Vrhunski Serum s hialuronsko kislino Face Complex je izjemno učinkovit proti staranju kože. Vsebuje hialuronsko kislino, ki je primarnega pomena za ohranjanje mladostne, bolj čvrste in sijoče kože. Serum s hialuronsko kislino Face Complex  je izdelan v Italiji. Neto količina: 100 ml

19,90 39,90

Serum s hialuronsko kislino je naravna vlažilna učinkovina in ena glavnih sestavin naše kože. Naloga hialuronske kisline je zadrževanje vode v tkivih, prenašanje hranilnih snovi celicam in odnašanje odpadnih produktov metabolizma iz njih. Od leta 1937 hialuronsko kislino uporabljajo tudi v medicini.

Učinkovine hialuronske kisline nam torej pomagajo ohranjati kožo mladostno in nekateri celo pravijo, da je hialuronska kislina pravi izvir mladosti. Redna uporaba Seruma s hialuronsko kislino Facecomplex bo pomagalo upočasniti znake staranja naše kože in bo pomagalo ohraniti kožo prožnejšo in navlaženo.

Serum s hialuronsko kislino je torej učinkovina, ki jo naš organizem sam proizvaja. Za kožo je izjemnega pomena, da so v njej vlaga, vitamini in minerali, kar lahko pridobimo z nanašanjem Seruma s hialuronsko kislino Face Complex.  Staranje kože lahko z uporabo seruma znatno upočasnimo. Serum bo kožo naredil mehko, sijočo, čvrsto. Hialuronska kislina, ki jo vsebuje serum, bo tudi pripomogla k večji zaščiti kože pred zunanjimi vplivi, saj bo na koži naredila pravi zaščitni sloj.

Naše telo z leti proizvaja vedno manj hialuronske kisline, zato je primerno, da to dodajamo na drugačne načine, na primer z uporabo serumov. Hialuronska kislina pomaga telesu tudi pri naravnem proizvajanju kolagena, učinkovine, ki je koži nujno potrebna. Hialuronska kislina ima tudi izjemen učinek proti prostim radikalom.

Aktivna sestavina: Hialuronska kislina

SESTAVINE: AQUA PENTYLENE GLYCOL CAPRILYL GLYCOL ETHULHEXYGLICERIN SODIUM HYALURONATE ARBOMER TRIETHANOLAMINE.


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

 

serum s hialuronsko kislino, serum s hialuronsko kislino

Morda vam bo prav tako všeč…