-75%
, , , , , ,

Serum s hialuronsko kislino – Face Complex

Zaloga:

Na zalogi


Primerjaj

Vrhunski Serum s hialuronsko kislino Face Complex je izjemno učinkovit proti staranju kože. Vsebuje hialuronsko kislino, ki je primarnega pomena za ohranjanje mladostne, bolj čvrste in sijoče kože. Serum s hialuronsko kislino Face Complex  je izdelan v Italiji. Neto količina: 100 ml

9.90 39.90

Na zalogi


 Potrebujete pomoč ? Pokličite nas na: 080 61 16

Serum s hialuronsko kislino je naravna vlažilna učinkovina in ena glavnih sestavin naše kože. Naloga hialuronske kisline je zadrževanje vode v tkivih, prenašanje hranilnih snovi celicam in odnašanje odpadnih produktov metabolizma iz njih. Od leta 1937 hialuronsko kislino uporabljajo tudi v medicini.

Učinkovine hialuronske kisline nam torej pomagajo ohranjati kožo mladostno in nekateri celo pravijo, da je hialuronska kislina pravi izvir mladosti. Redna uporaba Seruma s hialuronsko kislino Facecomplex bo pomagalo upočasniti znake staranja naše kože in bo pomagalo ohraniti kožo prožnejšo in navlaženo.

Serum s hialuronsko kislino je torej učinkovina, ki jo naš organizem sam proizvaja. Za kožo je izjemnega pomena, da so v njej vlaga, vitamini in minerali, kar lahko pridobimo z nanašanjem Seruma s hialuronsko kislino Face Complex.  Staranje kože lahko z uporabo seruma znatno upočasnimo. Serum bo kožo naredil mehko, sijočo, čvrsto. Hialuronska kislina, ki jo vsebuje serum, bo tudi pripomogla k večji zaščiti kože pred zunanjimi vplivi, saj bo na koži naredila pravi zaščitni sloj.

Naše telo z leti proizvaja vedno manj hialuronske kisline, zato je primerno, da to dodajamo na drugačne načine, na primer z uporabo serumov. Hialuronska kislina pomaga telesu tudi pri naravnem proizvajanju kolagena, učinkovine, ki je koži nujno potrebna. Hialuronska kislina ima tudi izjemen učinek proti prostim radikalom.

Aktivna sestavina: Hialuronska kislina

SESTAVINE: AQUA PENTYLENE GLYCOL CAPRILYL GLYCOL ETHULHEXYGLICERIN SODIUM HYALURONATE ARBOMER TRIETHANOLAMINE.


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

 

serum s hialuronsko kislino, serum s hialuronsko kislino

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj!

Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Naš naslov

Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

Klicni center

Od ponedeljka do petka: 8:00-20:00
Sobote in nedelje : 8:00-20:00

Direktor

Gregor Gerbec: gregor.gerbec@bluetrade.si

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju
 • plačilo po predračunu na transakcijski račun prodajalca
 • blago lahko poravnate po predračunu, ki vam ga izda trgovec ali spletna trgovina, na prodajalčev transakcijski račun.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal
 • Kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (paypal.com).

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija. Cena dostave z dostavno službo Pošte Slovenija je 3.9€. Možen je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja. Ob nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito. 

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

 

Morda vam bo prav tako všeč…