17 %
4822

Sculpt Body 3-delni komplet

59,90€ 49,90€

Komplet spodnjih oblačil Sculpt Body je revolucionaren sistem za oblikovanje vašega telesa, tako da boste videti še bolj privlačni in zapeljivi. Poseben elastičen material iz katerega so izdelani spodnja majica, hlače in pas za trebuh, omogoča, da skrijete morebitne odvečne kilograme ter poudarite zapeljive obline.

Sculpt Body – Pas za trebuh vam pomaga skriti prevelik trebušček, elastične kratke hlače oblikujejo stegna in zadnjico, majica pa poudari vaše prsi.

Ne zamudite te enkratne priložnosti – izboljšajte svojo postavo in postanite še bolj zapeljivi z novim 3-delnim kompletom spodnjih oblačil Sculpt Body!

          Lastnosti Sculpt body:

  • Takojšnje oblikovanje telesa
  • Nevidno in diskretno pod vrhnjimi oblačili
  • 3 udobna oblačila za vsako priložnost
  • Izdelano iz Lycre in Nylona
  • Poveča čvrstost in oblikuje vaše telo

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

 

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sculpt Body 3-delni komplet”

59,90€ 49,90€ Dodaj v košarico