2635

Šampon za brado MODO

14,90€

Šampon za brado Modo beard je edinstven proizvod za tiste, ki želijo imeti krasno in obenem urejeno brado. Zaradi vsebovanih naravnih sestavin bradi daje naraven lesk.

Neto količina: 100 ml

Šampon za brado MODOŠampon za brado MODO – Sodobni moški, ki se je odločil, da si bo imel brado, je moški, ki rad skrbi za svojo podobo, dnevno nadzira rast brade, daje ji veliko pozornosti, in skrbi za obliko le te … To pa lahko počne le s posebnimi izdelki, s katerimi lahko ustvarja čisto svoj stil.

Na Najnakupi.si vam ponujamo revolucionarne izdelke za nego vaše brade in brk. S temi izdelki bo vaša brada vedno urejena in vaš videz neverjetno moden ter v koraku z zadnjimi trendi.

Zato so se v podjetju Rebitalia odločili, da bodo prav s takimi proizvodi še dodatno nadgradili svoje 30 letne izkušnje na področju kozmetike in  ustvarili specifično linijo izdelkov primernih za brado. To so naravni izdelki, preprosti za uporabo, obogateni s koristnimi sestavinami in zelo prijetno odišavljeni.

Sestavine :

Aqua-water , sodium coceth sulfate, disodium cocamido mea, sulfosuccinate, cocamido propyl betaine, cocamide dea, propylene gylcol, hydroxypropyl trimonium hydrolized collagen, parfum,sodium  chloride, citric acid, 2 bromo 2 nitro propan 1,3 diol.

Šampon za brado MODO

Ustvarili so šampon za brado, ki s svojimi naravnimi sestavinami brado opere učinkovito in  globoko, vendar vseeno nežno, saj ima veliko negovalnih lastnost.

Šampon za brado MODO Beard je edistven proizvod s katerim bodo vaša brada in brki dobili neverjeten, a obenem urejen videz. Zaradi vsebovanih naravnih sestavin šampon za brado MODO daje vaši bradi in brkom naraven lesk in zdrav videz.

Uporaba:

Majhno količino proizvoda nanesite na brado, proizvod vmasirajte in potem dobro izplahnite.

 

 

 

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Šampon za brado MODO”

14,90€ Dodaj v košarico