4376

Šampon proti ušem BIO NATURAL

14,90€

Izjemno nežen šampon, ki kljub temu zelo učinkovito deluje proti ušem in gnidam. Primeren je za šolske otroke, kot tudi za ljudi, ki se zadržujejo v javnih prostorih. (250 ml)

Šampon proti ušem BIO NATURAL – V nas je zakoreninjeno prepričanje, da so naglavne uši pokazatelj slabe higiene, zato se nam zdi sramotno, če se te naenkrat pojavijo v domu. A naj vas potolažimo, da se lahko naglavnih uši naleze čisto vsakdo ne glede na družbeni status in dolžino, obliko ali barvo las. In v resnici se uši veliko bolje počutijo v čistih kot pa v umazanih laseh. Ker nimajo kril, ne skačejo z glave na glavo, kot si radi predstavljamo, temveč na sočloveka preidejo samo ob neposrednem stiku glave. Lahko pa se jih nalezemo s souporabo glavnikov, krtač, brisač, kap ali katerih drugih pokrival. Praskanje je zaradi srbečice skoraj neizogibno, a se ga kljub temu močno odsvetuje, saj lahko povzroči poškodbo kože, s tem pa okužbo z bakterijami. Ker so naglavne uši že tako ali tako neprijetne in hkrati potencialni prenašalci nalezljivih bolezni, se jih je dobro temeljito in karseda hitro znebiti.  Zato vam predlagamo nakup izjemnega šampona, plod večletnih raziskav, ki vam bo gotovo pomagal pri premagovanju težav z ušmi.

Šampon proti ušem BIO NATURAL

Šampon proti ušem BIO NATURAL – Izjemno nežen šampon, ki kljub temu zelo učinkovito deluje proti ušem in gnidam. Primeren je za šolske otroke, kot tudi za ljudi, ki se zadržujejo v javnih prostorih. (250 ml)

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Šampon proti ušem BIO NATURAL, 250 ml Deluje proti ušem in gnidam. Primeren za šolske otroke in za ljudi, ki se veliko zadržujejo v javnih prostorih. Uporaba: Zmočimo lase, nanesemo zadostno količino proizvoda, vtremo, dobro zmasiramo, razčešemo z gostim glavnikom, izperemo. Ponovno nanesemo zadostno količino, vtremo, pustimo delovati 5-6 minut, temeljito izperemo! Izogibamo se stika z očmi. V primeru, da pride v oči, moramo dobro izprati! Ni primerno za uživanje! Le za zunanjo uporabo! Ne vsebuje alkalnih sestavin, formaldehida in nikla. Rok uporabe: glej na embalaži. Sestavine (ingrediets) so označene na embalaži. Dobavitelj: Blue Trade d.o.o., Središka 4, Ljubljana
SESTAVINE: Aqua – water, sodium coceth sulfate, disodium cocamido MEA sulfosuccinate, cocamido propyl betaine, cocamide dea, propylene glycol, methyl salicylate, lavandula officinalis essential oil, melaleuca alternifolia essential oil, azadirachta idica (neem) oil, mentha piperita essential oil, pelargonium graveolens essential oil, ocimum basilicum essential oil, cymbopogon winterianus essential oil, sodium chloride, citric acid, hydroxypropyl trimonium hydrlized collage, 2 bromo 2 nitro propan 1,3 diol, limonene, geraniol, linalool, citronellol, citral, farnesol.

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Šampon proti ušem BIO NATURAL”

14,90€ Dodaj v košarico