Šampon (energijski) proti izpadanju las BIO NATURAL

14,90€

Učinkovit šampon, ki pomaga pri upočasnitvi izpadanja las. Pomaga tudi proti zgodnjemu nastajanju sivih las. Lase in lasišče pa ščiti pred škodljivimi kemičnimi sredstvi, ki jih vsakodnevno uporabljamo. Lasem vrača energijo! (250 ml)

Šampon (energijski) proti izpadanju las BIO NATURAL – Šampon proti izpadanju las Aminokrin deluje od znotraj – hrani lasni mešiček in tako omogoča boljšo rast, manj izpadanja, lepše in bolj zdrave lase. Priporočamo vsaj trimesečno kuro.

Šampon (energijski) proti izpadanju las BIO NATURAL

Šampon (energijski) proti izpadanju las BIO NATURAL – Učinkovit šampon, ki pomaga pri upočasnitvi izpadanja las. Pomaga tudi proti zgodnjemu nastajanju sivih las. Lase in lasišče pa ščiti pred škodljivimi kemičnimi sredstvi, ki jih vsakodnevno uporabljamo. Lasem vrača energijo! (250 ml)

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Šampon (energijski) proti izpadanju las BIO NATURAL, 250 ml Pomaga pri upočasnitvi izpadanja las in proti zgodnjemu nastajanju sivih las. Ščiti pred škodljivimi kemičnimi sredstvi, ki jih vsakodnevno uporabljamo. Lasem vrača energijo!  Uporaba: Zmočimo lase, nanesemo zadostno količino proizvoda, vtremo in dobro vmasiramo v lasišče. Pustimo delovati 2 minuti, temeljito izperemo. Po potrebi ponovimo. Izogibamo se stika z očmi. V primeru, da pride v oči, dobro izperemo! Ni primerno za uživanje! Le za zunanjo uporabo! Ne vsebuje parafina, parabenov, gensko spremenjenih organizmov. Rok uporabe: glej na embalaži. Sestavine (ingrediets) so označene na embalaži. Dobavitelj: Blue Trade d.o.o., Središka 4, Ljubljana
SESTAVINE: Aqua – water, sodium coceth sulfate, sodium chloride, glycereth- 90 isostearate, laureth-2, citric acid, 2bromo 2 nitro propan 1,3 diol, parium, panthenol, polyquaternium 7, propylene glycol, prunus dulcis (sweet almond) oil, serenoa serrulate extract, achillea millfolium extract, oapsicum frutescens extract, panax ginseng extract, menthol.

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Šampon (energijski) proti izpadanju las BIO NATURAL”

14,90€ Dodaj v košarico