5088

Royal Posture opora za pravilno držo (1 kos)

29,90€

Predstavljamo vam Royal Posture – hrbtno oporo, ki ublaži pritisk in vam pomaga k pravilni drži in boljši postavi.

Na voljo le velikost L – XL!


Royal Posture
vam lahko pomaga. Njegova edinstvena ergonomska oblika vam bo pomagala k pravilni drži in odpravljanju bolečin v vratnih in hrbtnih mišicah.

Dolgo sedenje negativno vpliva na vrat, ramenski del in spodnji hrbet. Royal Posture vam bo pomagal, saj podpira vrat, ramena in spodnji del hrbta.

Royal Posture je pod oblačili skoraj neviden. Omogoča vam popolno oporo. Podloženi in nastavljivi trakovi so izjemno udobni; celoten sistem pa vam pomaga razbremeniti vrat, ramena in hrbet. Izdelan je iz raztegljive mešanice neoprena, najlona in bombaža, ki omogoča dihanje in je kot druga koža. Odličen je tudi za potovanja, dolge vožnje z avtomobilom in poklicne voznike.

Ne nasedajte kopijam vprašljive kakovosti – izberite original Royal Posture, ki vam zagotavlja udobje, pravilno držo in dolga leta brezskrbne uporabe.

Royal posture

Čiščenje Royal Posture je popolnoma enostavno. Samo operite ga v mlačni vodi in posušite na zraku. Da ohranite njegove lastnosti, ga ne perite v pralnem stroju, ne sušite v sušilniku in ne likajte.

Royal Posture je popolna opora za vaš hrbet, ki vam bo pomagala do lepše, vzravnane in bolj zdrave drže. Z njim boste razbremenili vrat, ramena in hrbet in vaša drža bo privlačnejša.

NA VOLJO LE L – XL!

 


OBIŠČITE NAS!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!

Komentarji

Additional Information

velikost

L-XL, S-M

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Royal Posture opora za pravilno držo (1 kos)”

29,90€ Izberi velikost