, ,

Real L-Carnitine Complex, 300 g


Primerjaj

Znebite se odvečnih kilogramov in maščobnih zalog!

  • Lažja izguba maščobe
  • Uravnava telesne teže
  • Več energije med vadbo
  • Aktiven metabolizem

21,99

Počisti

L-karnitin je organska kemijska spojina, ki ob športni ali drugi aktivnosti pozitivno vpliva na izgorevanje maščob, kakor tudi na okrevanje oz. regeneracijo vaših mišic.

Da bi lažje dosegli svoj cilj in se počutili dobro, vam mi ponujamo Izdelek L-Carnitine Complex, katerega sestavljajo kar tri različne oblike karntina, in sicer L-Karnitin Tartrat, L-Karnitin Acetil in L-Karnitin. Izdelek je izjemno primeren za vse, ki želijo izgubiti odvečno težo in mašćobo, saj pozitivno vpliva na izgubo le-te, hkrati pa poskrbi, za boljše počutje in več energije.

L-karnitin v telesu igra pomembno vlogo pri prenosu maščobnih kislin skozi membrano mitohondrijev (membranskih struktur, ki služijo celičnemu dihanju), ravno tako pa je pomemben za presnovo različnih aminokislin.

In to še ni vse. Ne samo, da uporaba L-karnitina pozitivno vpliva na hujšanje in posledično izgubo odvečnih kilogramov. Ob njegovi uporabi boste veliko storili tudi za delovanje srca ter normalen srčni utrip, kot tudi za splošno počutje.

Zakaj ravno Real L-Carnitine Complex?

Zaradi hitrega in učinkovitega delovanja, s katerim boste lažje, hitreje in varno izgubili odvečno maščobo in kilograme, vaš metabolizem pa bo ob njegovi uporabi občutno zaživel ter spodbudil presnovo vseh zaužitih hranil.

Storite nekaj zase…stoite top za boljše počutje!

 

Sestavine: L-Karnitin Tartrat, L-Karnitin Acetil, L-Karnitin.
Priporočena uporaba: Vzemite 1 odmerek (4 g) dnevno.
HRANILNA VREDNOST IZDELKA
Hranilna vrednost izdelka Real L-Carnitine
Sestavine1 odmerek (4 g)
L-Karnitin Tartrat2400 mg
    od tega L-Karnitin1600 mg
L-Karnitin Acetil300 mg
    od tega L-Karnitin150 mg
L-Karnitin100 mg

 

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , Oznake: , , ,