Real L-Carnitine Complex, 300 g

21,99

Znebite se odvečnih kilogramov in maščobnih zalog!

  • Lažja izguba maščobe
  • Uravnava telesne teže
  • Več energije med vadbo
  • Aktiven metabolizem
Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , Oznake: , , ,

L-karnitin je organska kemijska spojina, ki ob športni ali drugi aktivnosti pozitivno vpliva na izgorevanje maščob, kakor tudi na okrevanje oz. regeneracijo vaših mišic.

Da bi lažje dosegli svoj cilj in se počutili dobro, vam mi ponujamo Izdelek L-Carnitine Complex, katerega sestavljajo kar tri različne oblike karntina, in sicer L-Karnitin Tartrat, L-Karnitin Acetil in L-Karnitin. Izdelek je izjemno primeren za vse, ki želijo izgubiti odvečno težo in mašćobo, saj pozitivno vpliva na izgubo le-te, hkrati pa poskrbi, za boljše počutje in več energije.

L-karnitin v telesu igra pomembno vlogo pri prenosu maščobnih kislin skozi membrano mitohondrijev (membranskih struktur, ki služijo celičnemu dihanju), ravno tako pa je pomemben za presnovo različnih aminokislin.

In to še ni vse. Ne samo, da uporaba L-karnitina pozitivno vpliva na hujšanje in posledično izgubo odvečnih kilogramov. Ob njegovi uporabi boste veliko storili tudi za delovanje srca ter normalen srčni utrip, kot tudi za splošno počutje.

Zakaj ravno Real L-Carnitine Complex?

Zaradi hitrega in učinkovitega delovanja, s katerim boste lažje, hitreje in varno izgubili odvečno maščobo in kilograme, vaš metabolizem pa bo ob njegovi uporabi občutno zaživel ter spodbudil presnovo vseh zaužitih hranil.

Storite nekaj zase…stoite top za boljše počutje!

 

Sestavine: L-Karnitin Tartrat, L-Karnitin Acetil, L-Karnitin.
Priporočena uporaba: Vzemite 1 odmerek (4 g) dnevno.
HRANILNA VREDNOST IZDELKA
Hranilna vrednost izdelka Real L-Carnitine
Sestavine 1 odmerek (4 g)
L-Karnitin Tartrat 2400 mg
    od tega L-Karnitin 1600 mg
L-Karnitin Acetil 300 mg
    od tega L-Karnitin 150 mg
L-Karnitin 100 mg

 

Additional Information

Okus

Limona – Pomaranča, Jagoda – Lubenica, Malina-Jagoda

21,99Izberi okus