, , , , , , ,

Rdečilo – Longstay Blush Trio – št. 101


Primerjaj

Rdečilo Golden Rose Longstay Blush Trio pričara nežno rožnato svežino na vaših licih, ki bo trajala več ur.

8,10

Rdečilo Golden Rose Longstay Blush Trio se ponaša z edinstveno formulo in kar tremi komplementarnimi toni v eni paleti. Osnovan je tako, da bo pristajal vsem tonom kože, skozi vse leto. Ima nežno, gladko in mehko teksturo, ki bo zagotavljala vaši koži brezhiben sijaj in svežino.

Rdečilo Golden Rose Longstay Blush Trio ustvari brezčasno elegantno nežno rdečico na licih, ki bo z vami cel dan. Vsakega od treh odtenkov v paleti lahko uporabljate posamično ali jih mešate med seboj. Za nanos rdečila uporabite velik mehek čopič.

SESTAVINE RDEČILO LONGSTAY BLUSH TRIO


VEČ O ZNAMKI GOLDEN ROSE

Golden Rose Cosmetics je priznana evropska linija ličil iz visoko kakovostnih surovin po dostopnih cenah. Nudijo pestro izbiro izdelkov, od vrhunskih ličil za ustnice, senčil, črtal, izdelkov za nohte, maskar in mnogo več!

Dobavitelj:
Harbini Kozmetika d.o.o.
Šmartinska 152
1000 Ljubljana


OBIŠČITE NAS!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!