5151

Radiclean – omelo za odstranjevanje prahu

19,90€

Očistite radiatorje in druga težko dosegljiva mesta hitro in enostavno! Fleksibilna metlica za čiščenje prahu iz notranjosti radiatorjev in drugih težko dosegljivih mest.

Radiclean – Neverjetno fleksibilna metlica za čiščenje prahu iz notranjosti radiatorjev in drugih težko dosegljivih mest. Odlikuje jo poseben material, ki s statično privlačnostjo veže nase prah in tako še bolj temeljito očisti vaš dom.

Vaši radiatorji bodo z Radiclean ne samo bolj čisti, ampak bodo tudi bolj učinkovito oddajali toploto.

Radiclean lahko uporabite tudi za čiščenje zračnikov, prezračevalnih loput, žaluzij, visokih polic, ograj, zgornjega roba vrat, lestencev in tudi za odstranjevanje pajčevin.

Omelo Radiclean povsem enostavno očistite. Prah samo otresete z nje in jo obrišete z vlažno krpo. Izdelana je iz neverjetno trpežnih vlaken, ki ne izpadajo.

Radiclean Dolžina: 72cm

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Radiclean – omelo za odstranjevanje prahu”

19,90€ Dodaj v košarico