38 %
10411

Pyramid Pan podloga za peko

39,90 24,90

Pripravite okusne jedi v pečici in to brez maščob in nenehnega obračanja! Silikonska podloga je tako edinstvena, ker je sestavljena iz kar 500 majhnih piramid, ki hrano ločujejo od dna in tako omogočajo, da vroč zrak kroži po hrani. Maščobe se tako topijo in odtekajo, hrana je enakomerno pečena in to brez nenehnega obračanja. Pozabite na namakanje in strganje pekačev – podloga Pyramid Pan je enostavna za čiščenje in vzdrževanje. Za okusne in slastne jedi in to brez odvečne masti!

V paketu dobite: podlogo Pyramid Pan velikosti 40×30 cm in dodatno podlogo velikosti 30X20 cm!

Pyramid Pan

Priprava hrane v klasični pečici se lahko spremeni v čisto pravo nočno moro! Če mesa in druge hrane ne obračamo redno, se bo seveda osmodilo, prilepilo na pekač ali pa bo hrana dobesedno plavala v masti!

Zdaj je tu – neverjetna ‘silikonska rešitev’, ki bo spremenila kateri koli pekač v popoln pekač!

Z našo podlogo se bo vaša hrana popekla enakomerno, iz vseh strani in to brez zamudnega obračanja. Kje tiči skrivnost? V kar 500 drobnih piramidah, ki hrano držijo ločeno od podlage. To omogoča da vroč zrak prosto kroži iz vseh strani in tudi v spodnjem delu. Mast se tako topi in odteka! Zato bo hrana hrustljava, slastna, neverjetno okusna in seveda enakomerno pečena! Kar koli si boste zaželeli – od pohanega piščanca, ribe, pomfrita, krač, slanine, velikih kosov mesa, mesnih rolad, zelenjave – čisto vse bo izpadlo več kot fenomenalno!

S pomočjo te podloge bodo vaše jedi popolne in predvsem veliko bolj zdrave, saj bo odvečna maščoba, zaradi 500 piramid odtekla stran! Pyramid Pan lahko uporabljate tudi v mikrovalovni pečici.

Pyramid Pan je silikonska podloga, na katero se nič ne zalepi in ki jo lahko v trenutku skrbno očistimo. Lahko jo operemo tudi v pomivalnem stroju, zaradi njene praktičnosti, pa jo lahko spravimo v kateri koli predal. Pyramid Pan nam ponuja nešteto možnosti – če radi kuhate z domišljijo, vam Pyramid Pan ponuja brezmejne možnosti, ki bodo navdušile vaše domače in prijatelje!

Pyramid Pan

Ob naročilu podloge Pyramid Pan velikosti 40×30 cm, boste dobili še Pyramid Pan velikosti 30×20 cm, ki je primeren za manjše pekače in mikrovalovne pečice!

Tehnične lastnosti podloge Pyramid Pan

Podloga je narejena iz najkvalitetnejšega silikona, zaradi česar, je pečenje na njen popolnoma zdravo. Idealno prenaša visoke temperature in vzdrževanje in čiščenje je zelo enostavno. Hrana se od podlage loči praktično sama! Pozabite na zažgan pekač, prilepljene kose mesa in na mukotrpno čiščenje pekačev!

Podlogi lahko oblikujete glede na vaše potrebe! Lahko ju perete v pomivalnem stroju!

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pyramid Pan podloga za peko”

39,90 24,90Dodaj v košarico