PROSCENIC M7 PRO pametni laserski robotski sesalnik


336,59

 Potrebujete pomoč? Pokličite nas na 080 6116

PROSCENIC M7 PRO pametni laserski robotski sesalnik.

IPNAS 3.0
Sistem IPNAS 3.0 inteligentno krmari in preslika vaš dom, ustvari zemljevid v realnem času vaše hiše in nato načrtuje najboljšo čistilno pot. Vsebuje 24 senzorjev in lahko brez težav obvlada zapleteno okolje, tako po sobah, kot po nadstropjih.


LDS 360 °
Z aplikacijo ProscenicHome lahko robotski sesalnik shrani več kot en zemljevid, kar pomeni, da lahko večnadstropne zemljevide shranite v aplikacijo in vam tako ni treba skrbeti, ali bo zemljevid prvega nadstropja odstranjen, ko bo robot čistil drugo nadstropje.

Vboost
Ko zazna preprogo, samodejno poveča moč sesanja na maks., da zagotovi temeljito čiščenje preproge. Ko robotski sesalnik zapusti preprogo, se vrne v prejšnji način sesanja.

Nadgrajena sesalna moč
Nameščen ima 17,7 cm sesalni dovod, ki ga napaja največ 2700Pa, zlahka odstrani prah in umazanijo s trdih tal ter izvleče umazanijo in lase, ujete v preprogo. Z izbiro treh sesalnih moči lahko robotski sesalnik M7 Pro zadovolji vaše različne potrebe po čiščenju. 


Čiščenje 2 v 1

Robotski sesalnik ima na voljo velik zabojnik za prah (Opcija: dodatni inteligentni zbiralnik prahu za samodejno odstranitev prahu iz robotovega smetnjaka; ni vključen v ceno) in rezervoar za vodo, s katerima lahko hkrati sesate in pomivate ali pa izberete le eno opcijo čiščenja.

Večnadstropni pomnilnik zemljevidov
APP ProscenicHome lahko z sesalnikom M7 Pro shrani več kot en zemljevid, kar pomeni, da lahko večnadstropne zemljevide shrani v aplikacijo. Ni vam treba skrbeti, ali bo zemljevid prvega nadstropja odstranjen, ko bo robot čistil drugo nadstropje.

iRoom sistem za čiščenje
Vaša hiša bo z robotskim sesalcem za čiščenje razdeljena na več regij, lahko izberete določeno sobo za čiščenje ali izberete več prostorov za čiščenje. Prav tako lahko določ ite različne čase čiščenja za različne prostore.

Čiščenje cone
Ta robotski sesalnik lahko po želji očisti določeno sobo ali območje, samo povlecite čistilni okvir na zemljevid in bo očistil območje, ki ga boste določ ili. Nastavite lahko tudi prepovedana območja tako da, v aplikaciji, povlečete okvir na mesta, za katera ne želite, da robotski sesalnik očisti. Za cikel čiščenja lahko dodate do 10 prepovedanih con. Prepovedana območja lahko shranite za naslednje čiščenje, v kolikor želite. (Opomba: aplikacija podpira samo 2,4 GHz).

Zmogljivost sesanja
Robotski vakuum je opremljen z litij-ionsko baterijo z zmogljivostjo 5200 mAh in omogoča dolg delovni čas do 150 minut. Opomba: Če izberete način večje moči, bo delovni čas krajši.

Vedno pripravljen sistem
Ko se baterija izprazni, se robotski sesalnik samodejno napolni in nadaljuje s čiščenjem, kjer je končal, dokler se delo ne konča.

Laserski senzorji
PROSCENIC M7 PRO pametni laserski robotski sesalnik vsebuje 24 senzorjev in lahko brez težav obvlada zapleteno okolje, vključno z laserskim senzorjem, ki preslika in si zapomni  postavitev predmetov v hiši ter prepozna ovire kot so stopnice in s tem prepreči trke.

Non-stop sposobnost
Posebnost je krtača v obliki črke V, katera je primerna za različne vrste tal, izboljšana pa je tudi sposobnost neravnih tal. Robot se lahko povzpne na višino 2 cm, kar je veliko višje kot pri drugih sesalcih in tako brez težav prehaja med preprogo in trdimi tlemi.

Y brisanje
Čiščenje z učinkovito čistilno potjo v obliki črke Y, omogoča brisanje s tremi prehodi in očisti vsako umazanijo.

Inteligentni zbiralnik prahu
Samodejno odstrani prah iz robotovega smetnjaka, tako da lahko pozabite na čiščenje posode za prah, od začetka do konca sesanja. Priporočeno je, da izpraznite vrečo za prah na vsake 6-8 tednov. (Opomba: Inteligentni zbiralnik prahu ni vključen v paket, kupiti ga morate ločeno!)

Navidezni glasovni nadzor
Robotski sesalnik lahko nadzorujeta Alexa in Google Assistant. Povežite robota in nato podajte navodila, npr. začnite čiščenje, ustavite čiščenje ali pojdite na polnilno postajo itd.

Šifra: 141240 Kategorija:

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh v večini primerov gre za sistem “naročite danes, dobite jutri” (velja za naročila prejeta do 14 ure). Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija.

Dostavo za nas opravlja Pošta Slovenije.

Mali paket do 5kg 3,90€
Srednji paket od 5kg do 20kg 6,90€
Veliki paket od 20kg do 50kg 9,90€

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito.

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

 

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju (za vstopnice opcija plačila ni možna): naročeno blago se lahko plača ob dostavi na dom z gotovino, brez dodatnih provizij in stroškov. Pri dostavi na dom je možno tudi plačilo s kartico, za kar Pošta zaračuna 1€ provizije. Naročeno blago se lahko prevzame in plača tudi v razstavnem prostoru na Papirniškem trgu 17, v Ljubljani. Plačilo na prevzemnem mestu je možno z gotovino ali plačilnimi karticami, brez dodatnih stroškov dostave ter brez provizij. Možno je tudi plačilo na obroke brez obresti.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico: Sprejemamo kartice Maestro, Mestercard, Visa, Karanta in Diners. Plačilo s karticami je možno na spletni strani in na prevzemnem mestu. S kreditnimi karticami Diners lahko kupujete do 24 obrokov brez obresti in ni omejitve pri znesku obroka. S kreditnimi karticami Mastercard, Visa in Karanta je možno plačilo na 12 obrokov brez obresti. Minimalni znesek obroka je 30€.
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal : kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (www.paypal.com).
 • bančno nakazilo: Plačilo z nakazilom UPN na naš bančni račun (TRR). Podatke za plačilo, boste prejeli na vaš e-mail naslov, katerega vnesete ob naročilu. Pri plačilu kot referenco uporabite številko naročila (SI00 + št. naročila).
 • VALÚ Moneta: je storitev brezgotovinskega plačevanja z mobitelom, hkrati pa uporabnikom storitev Telekoma Slovenije in A1 omogoča tudi polnitev računa VALÚ. Prednost VALÚ Monete je odloženo plačilo, saj se vsa plačila obračunajo enkrat mesečno prek računa za telekomunikacijske storitve. Kako plačati z VALÚ Moneto?
 • LeanPay (obročno plačevanje): Hitro in enostavno – Hipna odobritev s samo nekaj podatki. Brez papirjev, brez obiska banke! Vse na dlani – Kjeroli in kadarkoli: obročni nakup z nekaj kliki. Vse na mobilcu. Pod vašim nadzorom – Popolnoma pregledno in brez skritih stroškov. Kadarkoli si lahko premisliš.
 • GoCrypto (plačilo s kriptovalutam)

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Brnčičevi 31, Ljubljana – Črnuče. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Prevzemno mesto in ogled izdelka

Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana – Črnuče, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

 

VAŠA KOŠARICA

close