Aparat za nego stopal

19,90€

Lepa stopala so že od nekdaj znak urejenosti in lepote.

S profesionalno napravo PediPro Delux bodo vaša stopala vedno negovana.

Aparat  hitro, a nežno odstrani odmrlo ali odvečno kožo, hkrati pa skrbi za pomlajevanje vaših stopal.

Aparat za nego stopal – Lepa stopala so že od nekdaj znak urejenosti in lepote. S profesionalno napravo PediPro Delux bodo vaša stopala vedno negovana.

Pedi Pro delux dosega visoke hitrosti s vrtečo se glavo, ki vsebuje več sto ultra finih mikro kristalov. Aparat  hitro, a nežno odstrani odmrlo ali odvečno kožo, hkrati pa skrbi za pomlajevanje vaših stopal. Rezultat? Svileno gladki, mehki podplati. Počutili se boste kakor, da ste pravkrat stopile iz lepotnega salona.
Pedi Pro delux ® je kompaktna naprava, majhne velikosti, zato ga boste z lahkoto vzeli seboj na dopust.

Pedi Pro Deluxe ima dve različni nastavitvi hitrosti, k aparatu pa so priložene tudi blazinice za poliranje in brušnje.

Ostanki kože se shranjujejo v poseben predal v aparatu, ki ga po uporabi enostavno izpraznite. Varen in enostaven za uporabo, Pedi Pro Deluxe je odlična rešitev, da se izognite težavam s  suho in razpokano kožo na stopalih, nogah in petah.

Za delovanje potrebuje 4 x 1,5 AA baterije, ki niso priložene.

Aparat za nego stopal Pedi Pro Deluxe vključuje:

1 x Pedi Pro Deluxe
1 x nastavek iz nerjavečega jekla za britje
1 x Polirna plošča
1 x pladenj za britje
6 x blazinic za poliranje
1 x torbico
1 x ščetka za čiščenje

 

Aparat za nego stopal – Lepa stopala so že od nekdaj znak urejenosti in lepote. S profesionalno napravo PediPro Delux bodo vaša stopala vedno negovana. Pedi Pro delux dosega visoke hitrosti s vrtečo se glavo, ki vsebuje več sto ultra finih mikro kristalov. Aparat  hitro, a nežno odstrani odmrlo ali odvečno kožo, hkrati pa skrbi za pomlajevanje vaših stopal. Rezultat? Svileno gladki, mehki podplati. Počutili se boste kakor, da ste pravkrat stopile iz lepotnega salona. Pedi Pro delux ® je kompaktna naprava, majhne velikosti, zato ga boste z lahkoto vzeli seboj na dopust. Pedi Pro Deluxe ima dve različni nastavitvi hitrosti, k aparatu pa so priložene tudi blazinice za poliranje in brušnje.

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aparat za nego stopal”

19,90€ Dodaj v košarico