, ,

ProActive Glutamine Shock, 500 g


Primerjaj

Za močan imunski sistem in občutno regeneracijo

  • Visok odmerek čistega L-Glutamina
  • Za zdrav imunski sistem
  • Popolna regeneracija
  • 5 popolnih okusov

 

17,99

Počisti

Poskrbite za zdrav imunski sistem in dobro počutje.

Glutamin je namreč ena izmed 22-ih aminokislin, torej gradnikov beljakovin, ki se nahajajo v našem telesu. Gre za aminokislino, ki predstavlja največji oz. temeljni delež vseh, pohvali pa se lahko s številnimi pozitivnimi vplivi, kot so optimalno delovanje imunskega sistema in črevesja, pozitiven vpliv na ravnovesje dušika in preprečevanje razgradnje mišičja ter podobno.

Kljub temu, da je nujno potreben za normalno delovanje telesa, ga načeloma v normalnih pogojih ne rabimo dodajati, saj ga telo proizvede dovolj, nekaj pa ga pridobimo preko zaužite hrane.

Drugače pa je ob povečanem fizičnem naporu, prekomernem stresu in drugih izrednih pogojih, ko ga telo ne proizvede in pridobi dovolj. Takrat je seveda potrebno poseči po ProActive Glutamine Shock, ki bo zopet vzpostavil pravilno ravnovesje in učinkovit vnos L-glutamina, s tem pa regeneriral vaše telo in imunski sistem.

 

Sestavine: L-Glutamin.

Priporočena uporaba: 1 odmerek (5,5 g) zmešajte v 200 ml vode ali soka in vzemite do 2-krat dnevno.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

HRANILNA VREDNOST IZDELKA
Hranilna vrednost izdelka ProActive Glutamine Shock
Sestavine5,5 g11 g
L-Glutamin5 g10 g
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , Oznake: , ,