40
40
40
, , , ,

Prevleke za kotne sedežne garniture


Primerjaj

Zelo kvalitetne elastične prevleke za kotne sedežne garniture. Narejeno je iz izjemnega materiala, ki se raztegne tudi do 120%. Prevleka, ki bo iz vaše staresedežne garniture naredila novo, modno sedežno, ki bo še dodatno olepšal vaš dom.

119,90 199,00

Počisti

Prevleke za kotne sedežne garniture – namenjene klasični obliki kotne sedežne garniture z nasloni za roke na obeh straneh. Elastičnost do 120%. Oprati jih je mogoče v pralnem stroju. Enostavno nameščanje. Primerne so tudi za ljudi, ki imajo hišne ljubljenčke, saj so odporne na praske. Kremplji mačk in psov ne morejo poškodovati prevleke. Primerne so za kotne sedežne garniture, ki imajo krajšo stranico bodisi na levi ali desni strani. Proizvedeno v Italiji. Dimenzije: od 180 cm do 530 cm

Prevleke za kotne sedežne garniture

Od 180 cm do 530 cm.

Zelo kvalitetne elastične prevleke za kotne sedežne garniture. Narejene so iz izjemnega materiala, ki se raztegne tudi do 120%. Prevleka, ki bo iz vaše stare sedežne garniture naredila novo, modno sedežno, ki bo še dodatno polepšala vaš dom.

 


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!

 

Morda vam bo prav tako všeč…