-40%
, , , ,

Prevleke za fotelj


Primerjaj

Zelo kvalitetno elastično pregrinjalo za fotelj. Narejeno je iz izjemnega materiala, ki se raztegne tudi do 120%. Prevleka, ki bo iz vašega starega fotelja naredila nov, modni fotelj, ki bo še dodatno olepšal vaš dom.

39,90 66,90

Počisti

Prevleke za fotelj so zelo primerne za vse vrste različnih fotelj. Elastičnost do 120%. Oprati jih je mogoče v pralnem stroju. Enostavno nastavljive in  primerne tudi za ljudi, ki imajo hišne ljubljenčke, ker so odporne na praske. Kremplji mačk in psov ne morejo poškodovati pregrinjalo. Primerne so za fotelje z naslonom. Italijanski proizvajalec

Prevleke za fotelj

Prevleke za fotelj so na voljo v več barvah.

Dimenzije: Primerno za fotelj od 60 do 100 cm


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!

barva

, ,

Morda vam bo prav tako všeč…