-40%
, , , , , ,

Prenosna potovalna baterija – PowerBank 1200

Zaloga:

Na zalogi


Primerjaj

PowerBank 1200 je priročna prenosna naprava, s katero lahko napolnimo baterijo našega prenosnega telefona ali tablice. Naj vam baterija telefona nikoli več ne zataji!

5.90 9.90

Na zalogi


 Potrebujete pomoč ? Pokličite nas na: 080 61 16

> Prenosna potovalna baterija

PowerBank 1200 – Že vsakdo od nas se je znašel v situaciji, ko je na primer pričakoval zelo pomeben klic, baterija na telefonu pa je neusmiljeno utripala in s svojim 1% dajala vedeti, da bomo zelo kmalu nedosegljivi.

Poleg tega, pa smo se znašli nekje, kjer pač ni električnih vtičnic oziroma nikakršne možnosti napajanja baterije našega telefona. V tem primeru je prenosna potovalna prenosna baterija PowerBank 1200 edina prava rešitev!

power bank

> Še več o izdelku

Prenosna potovalna baterija je učinkovita, zanesljiva, vsesplošno uporabna in zato sodi v sam vrh najbolj zaželenih dodatkov za mobilno telefonijo. Poleg tega pa je PowerBank 1200 tudi izjemno elegantna in lahko jo smatramo kot pravi modni dodatek! Izjemne modne oblike v štirih bleščečih barvah!

PowerBank 1200 je na voljo v kar štirih modnih in očesu prijaznih različicah – modra, črna, rožnata in bela. Zmogljivost:  1200 mAh

baterija, power bank, prenosna baterija, 

> Še več o izdelku

Prenosna potovalna baterija je učinkovita, zanesljiva, vsesplošno uporabna in zato sodi v sam vrh najbolj zaželenih dodatkov za mobilno telefonijo. Poleg tega pa je PowerBank 1200 tudi izjemno elegantna in lahko jo smatramo kot pravi modni dodatek! Izjemne modne oblike v štirih bleščečih barvah!

PowerBank 1200 je na voljo v kar štirih modnih in očesu prijaznih različicah – modra, črna, rožnata in bela. Zmogljivost:  1200 mAh

power bank

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj!

Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Naš naslov

Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

Klicni center

Od ponedeljka do petka: 8:00-20:00
Sobote in nedelje : 8:00-20:00

Direktor

Gregor Gerbec: gregor.gerbec@bluetrade.si

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju
 • plačilo po predračunu na transakcijski račun prodajalca
 • blago lahko poravnate po predračunu, ki vam ga izda trgovec ali spletna trgovina, na prodajalčev transakcijski račun.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal
 • Kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (paypal.com).

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija. Cena dostave z dostavno službo Pošte Slovenija je 3.9€. Možen je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja. Ob nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito. 

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja