51
, , , ,

Poskočni plastelin


Primerjaj

Poskočni plastelin v lončku bo presenetil in razveselil vaše najmlajše. Zabavajte se s tem klasičnim izdelkom, ki ga bodo vaši otroci takoj opazili.

4,90 9,90

Poskočni plastelin

Presenetite svoje najmlajše s tem plastičnim plastelinom v konzervi. Zabavajte se s tem klasičnim izdelkom, ki ga bodo vaši otroci takoj opazili. To je odlično darilo, ki bo zagotovo zanimivejše od drugih bolj sofisticiranih artiklov. Na voljo v 6 barvah. Poskočni plastelin je pravi klasični hit.

Poskočni plastelin se razlikuje od navadnega plastelina. Se ne tako lahko meša, ohranja pa obliko. Iz njega lahko otroci ustvarjajo nenavadne oblike in pustijo domišljiji prosto pot. Z njim bodo uživali in se noro zabavali. To ni ena tistih igrač, s katerimi se otroci igrajo le nekaj časa in jo potem zavržejo, saj je vedno zanimiva. Zabava tudi odrasle, saj je poskočna in odskočna. Na voljo je v privlačnih barvah. Ker se ne tako lahko deli je primernejša za mlajše otroke, saj je ne morejo dajati v usta in požreti.


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Presenetite svoje najmlajše s tem plastičnim plastelinom v konzervi. Zabavajte se s tem klasičnim izdelkom, ki ga bodo vaši otroci takoj opazili. To je odlično darilo, ki bo zagotovo zanimivejše od drugih bolj sofisticiranih artiklov. Na voljo v 6 barvah. Poskočni plastelin je pravi klasični hit.