33 %

Podstavek za kozarec Crystal

119,90€ 79,90€

Voda predstavlja 70% človeškega telesa, zato je zelo pomembno, kakšno vodo pijemo! Predstavljamo vam podstavke z vgrajenimi kristali priznanega podjetja Crystal! Polnjeni so s 17-imi kristali, ki pozitivno vplivajo na vodo. Menjajo molekularno teksturo vode (dr. Masaru Emoto) in dajejo vodi pozitiven naboj ter pripeljejo telo v ravnotežje.

Dimenzije podloge: 11x11cm

BREZPLAČNA DOSTAVA

Podstavek za kozarec Crystal – BREZPLAČNA DOSTAVA

Podstavek za kozarec Crystal – Ker voda je življenje, je zelo pomembno, kakšno vodo pijemo.

Podstavek za kozarec Crystal – Podjetje Crystal proizvaja ležišča in nad ležišča izjemne kvalitete, ki so tako rekoč edini tovrstni jogiji na svetu! Poleg tega proizvajajo tudi tako imenovane kristalne podloge, na katerih bo vaš spanec enkraten.

Podstavek za kozarec Crystal

Predstavljamo vam edinstvene podstavke za kozarce, ki so zelo lepi na pogled in tako čisto pravi okras za vsako mizo … Vendar to ni njihova glavna lastnost – ti kozarci imajo vgrajene kristale, ki pomagajo vodi, ki jo vnašamo v naš organizem, da dobi pozitiven naboj. Ker je človeško telo zgrajeno iz 70% vode, je torej izjemnega pomena, kakšno vodo pijemo!

Priznan japonski znanstvenik dr. Masaru Emoto, je pri raziskovanju in fotografiranju zamrznjene molekule vode odkril, da zunanji vplivi, kot so na primer misli, besede, ideje in glasba menjajo molekularno strukturo vode. Na isti način na vodo vplivajo tudi kristali s svojimi pozitivnimi vibracijami.

Kristale ročno obdeluje posebno izobražena skupina strokovnjakov, ki so celo svoje življenje posvetili temu raziskovanju. Njihov cilj? Okrepiti in izboljšati zdravje in kakovost življenja ljudi. Kristali so naraven izvor energije in pomagajo, da telo pride v ravnotežje. V te podstavke je vdelanih kar 17 vrst kristalov iz najrazličnejših krajev sveta. Splošno znano je, da imajo kristali pozitiven učinek na določene organe, povečajo raven energije v telesu in imajo blagodejen vpliv na čustveno stanje.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Naročite svoj podstavek za kozarec zdaj in začnite živeti bolj zdravo življenje!

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

 

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Podstavek za kozarec Crystal”

119,90€ 79,90€ Dodaj v košarico