50
, , , , , , , ,

Piling s polžjo slino Face Complex


Primerjaj

Piling s polžjo slino Face Complex pomaga pri nežnemu odstranjevanju odmrlih kožnih celic in tako omogoči koži, da se bolje regenerira. Piling s polžjo slino Face Complex nam bo pomagal odluščiti zgornjo odmrlo plast kože in ji tako povrnil sijaj. Pomagal bo pri mastni koži in z redno uporabo bo pomagal pri preprečevanju nastanka aken in ogrcev. Piling s polžjo slino Face Complex ne vsebuje parabenov, konzervansov in alergenov. Izdelano v Italiji. Neto količina: 35 ml

9,90 19,90

Piling je izjemnega pomena za nego kože. S pilingom odstranjujemo odmrle kožne celice in tako omogočimo koži, da se bolje regenerira. Koža izdeluje vedno nove celice, ki prihajajo na površje in po določenem času odmrejo. Po 30. letu starosti se naravno obnavljanje kože precej upočasni in zato se videz kože poslabša. Ta je videti bolj pusta, brez leska, utrujena in z razširjenje mi porami.

Piling s polžjo slino Face Complex pomaga tudi pri odstranjevanju pigmentih madežev.

Piling s polžjo slino Face Complex nam bo pomagal odluščiti zgornjo odmrlo plast kože in ji tako povrnil sijaj. Pomagal bo pri mastni koži in z redno uporabo bo pomagal pri preprečevanju nastanka aken in ogrcev. Pogostost uporabe je odvisna od naše kože – za bolj mastno kožo, priporočamo vsaj tedensko uporabo. Za bolj suho kožo pa priporočamo uporabo na 14 dni.

Zakaj je polžja slina dobra za našo kožo:

 1. Pomaga upočasniti proces staranja kože, saj vsebuje glikolno kislino, kolagen in elastin.
 2. Pomaga pri raznih problemih s kožo – mozoljih, strijah, madežih …
 3. primerna je za:
  • gube
  • akne
  • madeže
  • rdečico
  • strije
  • brazgotine
  • težavno kožo
  • razdraženo kožo

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Piling s polžjo slino Face Complex, Piling s polžjo slino Face Complex

Morda vam bo prav tako všeč…