5808

Petale – Krtača za ravnanje las

39,90€

Petale – originalna premium krtača za ravnanje las. Z njo enostavno zravnate in oblikujete vaše lase, odstranite sledi spenjanja in rešite zavozlane lase v samo 3 minutah.

Petale – Za razliko od običajnih likalnikov za lase, ki cukajo, žgejo in uničujejo vaše lase, je krtača varna za vsakodnevno uporabo. Z njo vaši lasje zasijejo od življenja. Da jim obliko, volumen in zdrav, čudovit lesk.

Najprej nežno potegnete krtačo skozi vaše lase. Velika keramična grelna površina sprosti milijone negativnih ionov, ki zrahljajo tudi najdebelejše, najbolj valovite, najbolj skodrane lase. Nato vam velika keramična površina omogoči, da zravnate veliko površino las samo z enim potegom. Takoj, ko lasje pridejo v stik z 48 termo-keramičnimi ščetinami, vaše lase obkroži nežna toplota, ki iz globine las izvabi naravna olja. S tem jih oblikuje in zaščiti. Rezultat so mehki, svetleči, svilnato mehki lasje, kot bi pravkar prišli iz salona.

Petale - Krtača za ravnanje las

Petale krtača za ravnanje las

Če znate uporabljati krtačo za lase, potem že znate uporabljati tudi Petale. Ja, tako enostavno je. Samo nastavite temperaturo in vlečete krtačo skozi lase. Za čudovit rezultat, ki traja.

Petale ščetine z lahkoto drsijo skozi lase in vam omogočijo, da se varno približate koreninam las, kolikor gre. Ne da bi se dotaknili lasišča, ali si opekli kožo na ušesih ali vratu. Petale resnično deluje in je varen za vse vrste las in pričesk.

Ne nasedite ponaredkom, ki vlečejo, lomijo in sušijo vaše lase. S Petale boste vsakokrat hitro in varno prišli do pričeske kot iz salona.

Petale – zdaj imate vsak dan lahko čudovite lase!

Tehnični podatki:

  • Napetost: 220-240V, 50-60Hz
  • Moč: 40W

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Petale – Krtača za ravnanje las”

39,90€ Dodaj v košarico