50 %
4809

Pedi Whiz

39,90€ 19,95€

Pedi Whiz pa ima poseben sistem za zbiranje odstranjene kože. Ko zaključite s pedikuro, odpadke preprosto stresete v smeti. Pedi Whiz lahko torej uporabljate kjerkoli in kadarkoli, saj vam po uporabi ni potrebno čistiti.

Pedi whiz – Imate tudi vi težave s poroženelo kožo na stopalih? Ste naveličani raztrganih hlačnih nogavic zaradi razpokane kože? Vaša hrapava stopala uničujejo vaše ljubezensko življenje? Strganje odmrle kože je zamudno in lahko kožo poškoduje. Nato pa se morate še lotiti pometanja!Pedi Whiz

Rešitev za vaše težave je Pedi Whiz, odstranjevalec poroženele kože na stopalih na baterijski pogon. Pedi Whiz ima več kot petsto mikro strgal iz nerjavečega jekla, ki se vrtijo s hitrostjo 750 vrtljajev na minuto! Razpokane kože v trenutku ni več!

Posebna mikro strgala aparata Pedi Whiz, v kombinaciji z visoko hitrostjo vrtenja,nežno in hitro odstranijo zelo tanke plasti zatrdele kože, zato bo vaša koža po uporabi neverjetno gladka in brez poškodb.

Pedi Whiz

ima poseben sistem za zbiranje odstranjene kože. Ko zaključite s pedikuro, odpadke preprosto stresete v smeti. Pedi Whiz lahko torej uporabljate kjerkoli in kadarkoli, saj vam po uporabi ni potrebno čistiti.

Za to neverjetno nizko ceno, boste prejeliaparat Pedi Whiz, mikro strgalo, nastavek za mikrodermoabrazijo s kompletom sedmih blazinic za glajenje in to priročno potovalno torbo. Ampak to še ni vse! Če naročite zdaj, bomo vašemu naročilu dodali še ta enajst-delni komplet za nego nohtov na električni pogon, popolnoma brezplačno. Z njim boste na hiter in enostaven način poskrbeli za popolno manikuro in pedikuro kar v udobju vašega doma. Z gladko in brezhibno kožo ter lepimi nohti, bo vaš videz popoln.

V kompletu boste našli nastavek za poliranje nohtov, odstranjevalec obnohtne kožice, gladilec nohtov, oblikovalec nohtov, nastavka za čiščenje nohtov na nogah in rokah, nastavek s krtačko za enostavno nanašanje negovalnega olja ali kreme ter nastavek za natančno piljenje nohtov in še veliko drugih nastavkov za popolno nego rok in stopal.

  • Baterijsko napajanje
  • Proizvedeno na Kitajskem

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pedi Whiz”

39,90€ 19,95€ Dodaj v košarico