25 %
846405

Pedi Peel Magic 1+1 GRATIS

39,90€ 29,90€

S Pedi Peel Magic se bodo vaša stopala čudežno spremenila. Namesto trde, grobe, odmrle in razpokane kože, boste dobili mehko, pomlajeno, gladko kožo.

Pedi Peel – Imate na stopalih suho, odmrlo kožo? Ali trdo in razpokano kožo na petah? Rešitev je Pedi Peel.

Samo nadenite si PediPeel nogavički, ki vsebujeta poseben gel in se za 30 minut usedite in sprostite. PediPeel bo medtem sam opravil vse delo. Ja, tako je, nič drgnjenja in brušenja. Pedi Peel poskrbi za vaša stopala medtem ko gledate televizijo, berete ali se sproščate. Boleča suha in odmrla koža se bo čudežno odlepila in vaša stopala bodo mehka, gladka in pomlajena.

Skrivnost je v ekskluzivni Pedi Peel formuli, ki vsebuje naravne sadne izvlečke, ki prodrejo globoko v sloje odmrle kože in jo ločijo od zdrave in mehke kože. Po uporabi so vaša stopala pomlajena, voljna in zdrava. Ne odlašajte in rešite se grde kože na stopalih, ki vas spravlja v zadrego, kadar ste bosi ali nosite odprto obutev. S Pedi Peel bodo vaša stopala takšna, kot ste si jih vedno želeli – z mehko, gladko in pomlajeno kožo.

Pedi Peel

POSEBNA PONUDBA: Plačate enega, dobite dva izdelka Pedi Peel.


OBIŠČITE NAS!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pedi Peel Magic 1+1 GRATIS”

39,90€ 29,90€ Dodaj v košarico