4852

Palica za hojo z LED svetilko

29,90€

Udobna, praktična in varna palica za hojo z vgrajeno LED svetilko, ki vam ponoči osvetli pot in vas napravi bolj vidne za ostale udeležence v prometu.

Palica za hojo z led svetilko – Bodite (pre)vidni! Palica za hojo z LED svetilko vam bo zagotovila varen in stabilen korak. Pomagala vam bo pri hoji in ravnotežju, v mraku in temi pa tudi osvetljevala pot in vas napravila bolj vidne za ostale udeležence v prometu.

Palica za hojo

je izdelana iz kakovostnega aluminija in polikarbonata. Ročaj je za večje udobje odet v mehko gumirano peno, konica palice pa je za večjo stabilnost in preprečevanje zdrsov oblečena v trpežno gumo.

Za lažje shranjevanje doma in na potovanju je palico mogoče zložiti na pol.

Lastnosti:

  • Dimenzije: približno 91,5 cm (višina) x 3 cm (premer)
  • Masa: Približno 550g
  • Napajanje LED svetilke: 3x baterijski vložek AA (ni priložen)
  • Stikalo za vklop in izklop LED svetilke

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Palica za hojo z LED svetilko”

29,90€ Dodaj v košarico