, , , , ,

Paleta – Professional Palette Eyeshadow – št. 111


Primerjaj

Paleta izjemno obstojnih ličil priznane blagovne znamke Golden Rose, vas bo popolnoma prevzela. Senčila so enostavna za nanašanje, lahke teksture in barve se izjemno lepo prelivajo na vaših vekah.

6,90

Paleta – Professional Palette Eyeshadow

Paleta – Professional Pelette Eyeshadow je namenjena tako profesionalni kot domači uporabi. Senčila v njej imajo svilnato teksturo in se z lahkoto nanašajo s priloženim aplikatorjem.

Postanite tudi ve umetnice ličenja, s paleto Professional Palette Eyeshadow je to sedaj mogoče!

Golden Rose Cosmetics je priznana evropska linija ličil iz visoko kakovostnih surovin po dostopnih cenah. Nudijo pestro izbiro izdelkov, od vrhunskih ličil za ustnice, senčil, črtal, izdelkov za nohte, maskar in mnogo več!

OBIŠČITE NAS!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!