9214

Ortopedski nedrček iz Švice SANKOM (1+1 gratis)

59,90€

SANKOM Bra je edinstven, saj uporablja težo vaših prsi, da izravna držo vaših ramen. Za razliko od običajnih nedrčkov je narejen iz dveh samostojnih delov, ki vam nudijo popolno oporo in hkrati poudarijo vaše prsi.

Počisti
SKU: N/A Categories: , , Tags: , ,

SANKOM BraOrtopedski nedrček iz Švice SANKOM (1+1 gratis)

Je edinstven, saj uporablja težo vaših prsi, da izravna držo vaših ramen. Za razliko od običajnih nedrčkov je narejen iz dveh samostojnih delov, ki vam nudijo popolno oporo in hkrati poudarijo vaše prsi.

SANKOM Bra je edinstvena in patentirana inovacija švicarskega zdravnika. Narejen je iz materiala, ki diha in ne povzroča alergij. Vse za vaše vsakodnevno udobje.

Nima žic in nima kosti. Ima pa širok trak, ki vas nežno objame in nudi udobje, ki si ga želite. Omogoči vam čudovit videz, ne glede na postavo in tip telesa. Ne glede na to, ali nosite velikost A, B, C, D, E, ali celo večjo. V vsakem primeru je SANKOM Bra pravi nedrček za vas.

SANKOM Bra lahko nosite povsod. V službi, med športom, doma, ali celo med spanjem.

Razlika med SANKOM Bra in običajnim nedrčkom je neverjetna. Zdaj vam ni treba več izbirati med videzom in dobrim počutjem. S SANKOM Bra imate lahko oboje!

SANKOM Bra vam nudi izjemen push-up učinek in je odličen za vašo postavo. Začnite uživati življenje in občutite svobodo, ki vam jo omogoča SANKOM Bra!

NEVERJETNA PONUDBA: Dva za ceno enega. Plačate enega, dobite dva.

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Additional Information

velikost

L – XL – BEL, ML – BEL, SM – ČRN, XL – XXL – ČRN, XS – BEL, XS – ČRN, XXXL – ČRN

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ortopedski nedrček iz Švice SANKOM (1+1 gratis)”

59,90€ Izberi velikost