29 %
850176

Oprema Za Vadbo 8XGYM Compak

84,90 59,90

Oprema Za Vadbo 8XGYM Compak,   z njo  boste lahko vadili in oblikovali svoj biceps, triceps, nožne in trebušne mišice.

Oprema Za Vadbo 8XGYM Compak,   z njo  boste lahko vadili in oblikovali svoj biceps, triceps, nožne in trebušne mišice s poljubno intenziteto. Oblikujete svoje mišice z našim 8xGym Compak. Oprema Za Vadbo 8XGYM Compak za vadbo mišic bo postal vaš najboljši prijatelj tako doma, kakor tudi zunaj. Je zložljiv, kar pomeni, da ga lahko kamorkoli nesete s seboj in vadite v prostem času.

 

 

Oprema Za Vadbo 8XGYM Compak

Približne dimenzije: 53 x 35 x 54 cm.

Približne dimenzije v zloženem stanju: 53 x 11,5 x 54 cm.

Približna teža: 5,3 kg.

OBIŠČITE NAS!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!

Oprema Za Vadbo 8XGYM Compak,   z njo  boste lahko vadili in oblikovali svoj biceps, triceps, nožne in trebušne mišice s poljubno intenziteto. Oblikujete svoje mišice z našim 8xGym CompakOprema Za Vadbo 8XGYM Compak za vadbo mišic bo postal vaš najboljši prijatelj tako doma, kakor tudi zunaj. Je zložljiv, kar pomeni, da ga lahko kamorkoli nesete s seboj in vadite v prostem času.Oprema Za Vadbo 8XGYM Compak,   z njo  boste lahko vadili in oblikovali svoj biceps, triceps, nožne in trebušne mišice s poljubno intenziteto. Oblikujete svoje mišice z našim 8xGym CompakOprema Za Vadbo 8XGYM Compak za vadbo mišic bo postal vaš najboljši prijatelj tako doma, kakor tudi zunaj. Je zložljiv, kar pomeni, da ga lahko kamorkoli nesete s seboj in vadite v prostem času.

Komentarji

84,90 59,90Dodaj v košarico