50
, , ,

Očala za Nočno Vožnjo


Primerjaj

Kvalitetna in modna očala za nočno vožnjo, ki oči ščitijo pred motečim bleščanjem. Nočna vožnja bo s temi očali veliko bolj varna, saj vas ne bodo motile luči nasproti vozečih avtomobilov in svetlobnih signalizacij. Naj bo varnost na prvem mestu!

9,90 19,90

Vozite bolj varno  OČALA ZA NOČNO VOŽNJO,  vam omogočajo boljši pregled ceste. Primerne so za vožnjo podnevi, ponoči in v slabih vremenskih razmerah! 

Očala za nočno vožnjo, vam bodo omogočila čisto novo izkušnjo, saj so narejena tako, da se lažje osredotočite , bolje prepoznate in opazite manj vidne predmet ob straneh in bolj sproščeno vozite ponoči. Očala za nočno vožnjo, vam bodo omogočala boljši pregled ceste med vožnjo, ko vas bodo zaslepile luči nasproti vozečih vozil in cestnih luči, kar je še posebno problematično v slabih vremenskih razmerah, kot so megla, dež in sneg. Očala so primerna za uporabo tudi podnevi, ko nas zaslepi sonce, lahko jih uporabimo za vožnjo s kolesom ob morju, pri športnih aktivnostih na soncu, obisku športnih prireditev, povsod, kjer potrebujete kristalno čist pogled.

Specialno prevlečene leče blokirajo nočno bleščanje, odlične pa so za vsako vreme. Očala imajo moden okvir, 100 % zaščito  in ne popačijo slike.

Očala za nočno vožnjo:

  • primerna so tako za ženske, kot za moške,
  • visoka kakovost
  • modni videz
  • širina okvirja (čelo) 14,5 cm
  • višina okvirja 3,9 cm
  • širina objektiva 6,5 cm

 


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

očala za nočno vožnjo, očala za nočno vožnjo

Morda vam bo prav tako všeč…