50 %
HD Vision

Očala za nočno vožnjo – HD Vision

19,90 9,90

Kvalitetna in modna očala za nočno vožnjo, ki oči ščitijo pred motečim bleščanjem. Nočna vožnja bo s temi očali veliko bolj varna, saj vas ne bodo motile luči nasproti vozečih avtomobilov in svetlobnih signalizacij. Naj bo varnost na prvem mestu!

HD Vision

HD Vision

Očala za nočno vožnjo – HD Vision – – Ste vedeli, da je nočna vožnja lahko kar trikrat nevarnejša od dnevne? Največji razlog za nevarnost nočne vožnje je seveda slabša vidljivost. Kar pomislite, kako je, če se v temi kar naenkrat na cestišču pojavi nekdo, ki je oblečen v temna oblačila – težko ga boste opazili in se mu izognili. Tudi prometna signalizacija je ponoči marsi kje slabše vidna.

Kaj lahko naredimo za večjo varnost?

  • Prilagodimo hitrost vožnje.
  • Četudi smo podnevi navajeni na večji hitrosti, je smotrno te hitrosti ponoči zmanjšati.
  • Povečamo varnostno razdaljo

Varnostna razdalja je izjemnega pomena … Podnevi in predvsem ponoči, ko se lahko zaradi preutrujenosti znajdemo v res nevarnih situacijah.

Uporabimo očala HD Vison za nočno vožnjo!

  • znatno izboljšajo vidljivost v temi, megli ali dežju
  • Lahko jih uporabimo tudi preko korekcijskih očal
  • Odlikuje jih izjemna kvaliteta in moden videz
HD VisionHD Vision

HD Vision

 

HD Vision

HD Vision

Očala za nočno vožnjo HD Vision odlikuje posebno polikarbonatno steklo, ki zmanjšuje odsev luči nasproti vozečih avtomobilov in obcestne signalizacije in povečuje kontrast.
Očala HD vision so univerzalne velikosti in se tako prilagajajo vsem oblikam obraza. Poleg tega jih lahko nadenemo tudi čez običajna, korekcijska očala in tako še dodatno povečamo varnost nočne vožnje.

Očala HD Vision so primerna tako za ženske, kot za moške. Primerna pa so tudi za vožnjo v megli, dežju ali snegu, saj znatno izboljšajo vidljivost.

Očala HD Vision lepo zaobjamejo obraz in oči ščitijo tudi iz stranskih  kotov!

Naj bo varnost na prvem mestu!


 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

19,90 9,90Dodaj v košarico