Obliži za stopala Bamboo Vital 

9,90€

Živite v harmoniji z naravo! Obliži za stopala Bamboo Vital pomagajo pri razstrupljanju vašega telesa in to skozi podplate. Vsebujejo le naravne sestavine in delujejo brez kemičnih sredstev.

SKU: 7bbf600a7ded Categories: , ,

Obliži Bamboo Vital delujejo ko vi spite. Pred spanjem enostavno postavite po enega na vsako stopalo. Ko se boste naslednji dan zbudili, preverite, kakšen je obliž. Lahko se obarva rjavo, sivo ali črno, kar pomeni, da je čez noč iz vašega telesa vsrkal škodljive strupene snovi.

Učinki obližev Bamboo Vital:

  • pomagajo proti stresu
  • izboljšajo spanje
  • pomagajo izločati strupene snovi iz telesa
  • pomagajo pri boljšemu videzu kože na stopalih
  • stimulirajo krvni obtok in presnovo
  • ne vsebujejo kemičnih sestavin!

OBIŠČITE NAS!

 

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

9,90€ Dodaj v košarico