17 %
4797

Nutri Express

59,90 49,90

Nutri Express – zadovolji vaše dnevne potrebe po vitaminih, mineralih in hranljivih snoveh. Eden in edinstven Nutri Express prinaša zdravje v vaš dom. Z njim boste zlahka pripravili okusne in zdrave napitke, smutije, kremne juhe in tudi mleli suhe sestavine, kot so zrna, oreščki ali semena.

Nutri Express zadovolji vaše dnevne potrebe po vitaminih, mineralih in hranljivih snoveh. Sestavine utekočini vse do nivoja celic, da odklene vitamine in minerale. Z njim boste še bolj zdravi in fit.

Uporabljali ga boste tudi kot mlinček. S polirano ploščo pod zmogljivimi, dvojno ukrivljenimi “piranja rezili” v sekundah zmelje suhe sestavine, kot so zrna, oreščki ali semena, v najbolj fino moko. Popolnoma enostavno in hitro.

Samo en Nutri Express napitek na dan lahko pozitivno vpliva na vaše zdravje. Navdušil vas bo tudi s povsem enostavno uporabo in nadvse preprostim čiščenjem.

Zadovoljna uporabnica:

Uporabo Nutri Expressa priporočam vsem, ki radi zdravo živijo. Nutri Express mi je zagotovil pravo dozo vitaminov, mineralov in hranilnih snovi. Naredite tudi vi nekaj zase in začnite zdravo živeti! Nutri Express mi je pomagal do boljšega počutja in seveda lepšega videza!

Nutri express

DARILO: Litrski nastavek za miksanje in pripravo kremnih juh v vrednosti več kot 40 evrov. Zdaj ga dobite popolnoma brezplačno!

POSEBNA PONUDBA: Naročilu lahko dodate komplet 4 dodatnih kozarcev (2x 2dcl, 2x 1dcl) s pokrovčki, s katerimi boste še povečali zmogljivost vašega Nutri Express. Vašo izbiro označite ob oddaji naročila.

Tehnični podatki:

  • Napetost: 220-240V, 50Hz
  • Moč: 220W

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nutri Express”

59,90 49,90Dodaj v košarico