74
, , , ,

Noži Harry Blackstone


Primerjaj

V setu nožev Harry Blackstone je kar 14 izjemnih nožev, primernih za čisto vsa opravila v kuhinji! V kompletu je en večnamenski nož, nož za rezanje mesa, nož za rezanje zelenjave, nož za kruh, nož za filiranje, nož za odstranjevanje mesa od kosti, šest nožev za zrezke in pizzo, Premium nož, nož mojstra kuhinje in nož za lupljenje zelenjave in sadja.

49,00 189,00

Noži Harry Blackstone so vrhunski noži, izjemno ostri, z dolgo življenjsko dobo, zelo kvalitetni in z nelepljivim vrhunskim premazom, ki omogoča enostavno vzdrževanje.

Noži Harry Blackstone – Edinstven premaz in neverjetna ostrina!

Večnamenski nož, ki je dolg 20 centimetrov je absolutni hit in je primeren za vse naloge, na katere naletimo v kuhinji. Izjemno ostro rezilo s premazom proti lepljenju drsi skozi katero koli hrano – in to ne glede na to, kaj režete – meso, sir, zelenjavo, kruh ali pa celo zamrznjeno hrano!

Zahvaljujoč se ergonomsko oblikovanemu ročaju iz silikona, se vsak nož popolnoma prilega dlani. Revolucionarna tehnologija – izjemno trdo jeklo v kombinaciji z edinstvenim premazom  zagotavlja, da ti noži dobesedno drsijo skozi vsak tip hrane. S Harry Blackstone noži lahko režemo čisto vse, saj se nanje nič ne lepi – rezila nožev Harry Blackstone lahkotno zdrsijo celo skozi mehki sir!

V paketu dobite kar 14 nožev – 13 ostrih nožev različnih velikosti in noč za lupljenje sadja in zelenjave. Ta paket + vsebuje vse, kar potrebujemo v kuhinji. Set je primeren tudi kot poročno ali rojstnodnevno darilo! Noži, ki so kot nalašč za vsako priložnost!

Noži Harry Blackstone

Noži Harry BlackstoneV kompletu Harry Blackstone nožev dobite:

 • 1 večnamenski nož (20 cm)
 • 1 nož za rezanje mesa (19 cm)
 • 1 nož za rezanje in sekljanje zelenjave (15 cm)
 • 1 nož za odstranjevanje mesa od kosti (9 cm)
 • 6 nožev za zrezke (10.5 cm)

Zraven pa dodamo še:

 • 1 nož za mojstra kuhinje (20 cm)
 • 1 nož za kruh (12 cm)
 • 1 Premium nož
 • 1 nož za lupljenje zelenjave

  OBIŠČITE NAS!

  Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

  Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

  Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

  Preverite, kako do nas!

 

Morda vam bo prav tako všeč…