6034

Notime HEGF elektronsko pero za odstranjevanje gub

69,90€

Elektronski pero HEGF pomaga odstranjevati gube, ki so posledica staranja. Telesu pomaga pri revitalizaciji kožnih celic ter obnavlja zaloge kolagena in HEGF-ja.

Ob redni uporabi boste opazili bolj napeto kožo okrog oči ter zmanjšanje črt in gubic.

Notime HEGF – Nežen dotik, ki vas bo pomladil

Ko ste bili mladi, je bila vaša koža dovolj vlažna ter je vsebovala zadostne količine kolagena in elastina ter obilo snovi HEGF, ki vpliva na rast in obnavljanje povrhnjice. S staranjem se količina kolagena in elastina začne zmanjševati, zaloge HEGF se zmanjšajo. Posledica je manjša elastičnost kože, zaradi česar na njeni površini nastanejo tanke črte in gubice. Z leti te postajajo vse bolj vidne. Elektronsko pero za odstranjevanje gub predstavlja revolucionarno novost v boju proti gubicam in tankim črtam. Predstavlja varno in dostopno alternativo kirurškim posegom, laserskim terapijam, injekcijam kolagena in face-liftingu.

Visokotehnološki preboj v odstranjevanju gub

Elektronsko pero za odstranjevanje gub uporablja napredno IC CMOS tehnologijo. Telesu pomaga pri revitalizaciji kožnih celic ter obnavlja zaloge kolagena in HEGF-ja. Ob redni uporabi boste opazili bolj napeto kožo okrog oči ter zmanjšanje črt in gubic. Ergonomska oblika elektronskega peresa zagotavlja enostavno uporabo ter omogoča, da ga imate vedno pri sebi.

Skrivnosti gub

Fiziologija človeške kože je pri vsaki osebi edinstvena – kot prstni odtis.

  • Globoke gube se pojavijo po 45. letu.
  • Opaznejše gube se pojavijo med 30. in 45. letom.
  • Prve sledi gub se lahko pojavijo že pred 30. letom.

Elektronsko pero Notime HEGF vam pomaga odstraniti vse naštete vrste gub – od prvih sledi gubic do zelo vidnih globokih gub.

Tehnični podatki:

  • Napajanje: 1x baterija 12V

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

*opomba: rezultati uporabe so individualni in se lahko razlikujejo med posamezniki.

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Notime HEGF elektronsko pero za odstranjevanje gub”

69,90€ Dodaj v košarico