63 %
2657

Nedrček Xtreme Bra

66,90€ 24,90€

Predstavljamo vam revolucionarni nedrček Xtreme Bra, ki v nekaj sekundah popolnoma spremeni vaš dekolte in optično poveča vaše prsi. Zaradi njegove posebne oblike Xtreme Bra izboljša vaš videz in vam obenem nudi oporo pri drži, tako da je vaš hrbet izravnan, vaše prsi pa poudarjene.

Ni na zalogi

Nedrček Xtreme Bra – Paket vključuje kar dva Xtreme Bra nedrčka – enega črne, drugega pa kožne (bež) barve. Velikost nedrčka je univerzalna, saj je zelo elastičen, naramnice pa so nastavljive po potrebi.

Do dih jemajočega dekolteja v nekaj sekundah!

Nedrček Xtreme Bra na nov in revolucionaren način v le nekaj trenutkih vizualno poveča in oblikuje vaše prsi in vam popravi držo celotnega telesa. S tem nedrčkom boste zablestele v kakršni koli obleki in dobesedno očarale s svojim krasnim dekoltejem!

Nedrček Xtreme Bra priporočamo vsem ženskam z nekoliko manjšimi prsi, ki si želijo na enostaven način optično povečati prsi in ženskam, ki imajo sicer že velike prsi in jih želijo dvigniti in lepo oblikovati ter jim nuditi čvrsto oporo.

 Nedrček Xtreme Bra – Osnovne značilnosti

  • Privzdigne prsi, jih optično poveča za kar dve konfekcijski številki in to le v nekaj sekundah.
  • Ker je ortopedsko oblikovan popravi držo telesa, izravna hrbet v pravilen in raven položaj in tako zmanjšuje bolečine v hrbtu.
  • Idealen je tudi za ženske z velikimi prsi, saj jih privzdigne in jim nudi čvrstejši videz in lepšo obliko.
  • Uporablja se v kombinaciji z običajnimi nedrčki.
  • Plastične operacije ne bodo več potrebne!
  • Velikost je univerzalna.

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nedrček Xtreme Bra”

66,90€ 24,90€ Preberi več