,

Nastavljiva očala – Dial Vision


Primerjaj

Konec skrbi, če se z vašimi očali kaj zgodi! Tukaj so nastavljiva očala Dial Vision, ki so odlična rezerva za vaša običajna očala.

39,90

Dial vision
Dial vision

Dial Vision – Kaj če se vaša trenutna očala zlomijo, jih izgubite, ali se vaša dioptrija spremeni? Edina možnost je še en pregled pri okulistu in nova očala pri optiku. Vse to pa vas lahko stane več sto evrov.

Predstavljamo vam Dial Vision, inovativna očala, ki si jih sami nastavite za kristalno čist pogled.

Kako delujejo? S priloženim testerjem ostrine vida najprej z vrtljivim gumbom nastavite levo lečo, nato pa še desno. V samo dveh korakih dobite kristalno čist pogled. Hitro in enostavno. Očala, ki v trenutku zamenjajo vaša stara očala.

Ta očala so razvili strokovnjaki optiki iz Oxforda v Veliki Britaniji. Skrivnost je v tehnologiji drsečih leč. S tem, ko vrtite gumb, nastavljate dioptrijo in s tem ostrino vašega vida. Leče so narejene iz visokokakovostnega materiala, ki je odporen na udarce. Posebej zasnovan fleksibilen okvir pa je zelo odporen na nerodnosti, ki se tako rade zgodijo.

Naredite konec skrbem in stroškom, če slučajno založite, izgubite ali poškodujete vaša očala. Dial Vision je odlična rezerva, ki vas vedno reši.

Dioptrijo je mogoče nastaviti od -6 do +3.

Dial vision
Dial vision

Poleg očal Dial Vision boste BREZPLAČNO dobili tudi:

  • Tester za vid
  • Vrečko za očala
 POMEMBNO: Očala Dial Vision ne popravljajo astigmatizma.
  • Očala Dial Vision ne morejo nadomestiti očal, ki jih predpiše okulist. Prav tako ne morejo nadomestiti strokovnega pregleda pri okulistu ali optiku. Pregled pri okulistu lahko odkrije zdravstvene težave, ki še nimajo znakov ali simptomov, zato redno obiskujte okulista.
  • Zaradi nakupa ali uporabe očal teh očal vseeno ne zanemarite pregledov pri okulistu. Redno pregledovanje oči pri okulistu je nujno za zdravje vaših oči.
 TEHNIČNI PODATKI:
  • Dioptrija: od -6,0 do +3,0
  • Velikost okvirja: 49-22, 141 mm
  • Središčna razdalja: 63 mm

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Morda vam bo prav tako všeč…