45 %
10463

Naslon za hrbet Dr. HO

89,00€ 49,00€

Naslon za hrbet dr. HO spremlja in podpira naravno in pravilno ukrivljenost hrbtenice ter jo postavlja v pravilen položaj. Naslon ima 16 masažnih točk, ki sproščajo napete mišice. Naslon za hrbet dr. HO tako vsak stol, fotelj, pisarniški stol in sedež v vozilu spremeni v čisto pravi udoben fotelj. Priporočljivo je za raztezanje hrbtenice in priporočamo ga tudi med izvajanjem trebušnjakov.

Naslon za hrbet Dr.Ho – Pravilno sedenje je pomembno za vaše zdravje

Naslon za hrbet Dr. HO – za lepše in bolj udobno življenje

Večurno sedenje je za vaše telo škodljivo in zelo naporno, še posebej če hrbtenica ni pravilno podprta. To vodi do napetosti mišic, sklepov in diskov. Slaba drža lahko celo poslabša kapaciteto pljuč, dihanja in krvni obtok. Pritisk na trebuh lahko pritiska na notranje organe, kar ni dobro za vaše zdravje.

Naslon za hrbet Dr. Ho

Pravilno držanje in podpora – Naslon je zakrivljen, popravlja držo in postavlja hrbtenico v pravilen položaj.  Postavite naslon za hrbet na sedež vozila, doma in v službi za idealno podporo vaši hrbtenici. Z uporabo naslona za hrbet boste sedeli pravilno, lažje boste dihali in počutili se boste bolje.

Raztezanje in sproščanje – lezite na naslov za hrbet in sprostite napete mišice in vretenca hrbtenice. Uporabite ga kot  ‘most za hrbet’.  Postavite ga na ravno površino (tla), ulezite se,  stegnite roke nad glavo, sprostite telo, počasi dihajte in občutili boste, kako se hrbtenica razteguje.

Vaje za trebuh – naslon za hrbet lahko uporabljate tudi kot podporo pri spodnjem delu telesa, med tem ko delate vaje za trebušne mišice. Zasnovan je tako, da podpira spodnjih del hrbtenice v pravilni, naravni zakrivljenosti, in s tem je pritisk na ploščice v spodnjem delu hrbta pravilno razporejen.  Posebej se priporoča osebam z bolečinami v hrbtenici.

Udobnost v vožnji – naslon za hrbet lahko uporabljate med vožnjo, saj vam pomaga pri podpiranju hrbtenice in s tem zmanjšuje utrujenost. Poleg naslona za hrbet, boste dobili še blazino. Ta se postavi na naslon, da sta lahko vožnja in sedenje udobna voznikom in sovoznikom.  Blazina se s pomočjo štirih gumbov enostavno nastavi in odstrani.

Za masažo hrbta, enostavno se naslonite na naslon za hrbet in nežno premikajte zgornji del telesa po akupresurnih točkah na naslonu. Občutili boste sproščanje hrbtnih mišic.

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Naslon za hrbet Dr. HO”

89,00€ 49,00€ Dodaj v košarico