Naravni deodorant Undercover Agent 50ml

24,90

Ljubi svojo kožo in ljubi svoj planet! Primeren za ženske in moške!

  • naravni deodorant
  • brez sintetičnega aluminija ali alkohola
  • sestavine organskega izvora
  • 99% naravna sestava.

Naravni deodorant z zagotovljenim delovanjem. Ne vsebuje sintetičnega aluminija ali alkohola. Vsebuje 95 % organskih in 99 % naravnih sestavin. Edina nenaravna
sestavina je kuhinjska soda.

Čudovita steklena steklenička.

Sestavine:

  • Ester citronske kisline (znižuje pH kože in preprečuje razrast bakterij)
  • Kalijev alum (mineralna sol, ki preprečuje razraščanje bakterij na naraven način brez motenja funkcije znojnic)
  • Kuhinjska soda (absorbira nezaželjen vonj)
  • Esencialno olje palisandra (za pomiritev kože)
  • Esencialno olje ciprese (pomiri koži in deluje kot antiseptik)

Naravni deodorant

O podjetju True Organic of Sweden:

Pri podjetju True Organic of Sweden uporabljajo le najbolj čiste in certificirane sestavine organskega in naravnega izvora. Kaj dajemo na svojo kožo je zelo pomembno saj le-to prehaja v naš krvni obtok. Če našo kožo negujemo organsko in naravno sodelujemo z naravnim sistemom naše kože.

Pri True Organic of Sweden želijo delati le čim bolj naravne produkte, ki vsebujejo čim manj sestavin, hkrati pa še vedno odlično učinkujejo na našo kožo. Namen je, da naravne sestavine delujejo v sinergiji saj se s tem poveča njihova učinkovitost. Sami so mnenja, da z izbiro organske kozmetike ljudje sami investiramo v svojo kožo, naše dobro počutje in v ohranitev čistega okolja. Ljubiti moramo svojo kožo in s tem svoj planet.

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Naravni deodorant Undercover Agent 50ml”

24,90Dodaj v košarico